Görüş Bildir
Haberler
VGM Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak? VGM Bursu Kaç TL?

VGM Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak? VGM Bursu Kaç TL?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerine burs imkanı sağlıyor. Artan kiralara ve market fiyatları sebebiyle öğrenciler, yaklaşık iki yıl aradan sonra başlayan yüz yüze eğitimde geçinmelerine yardımcı olacak burs imkanlarından yararlanmak istiyor. VGM bursu, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerine veriliyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü, VGM bursu için başvurularını geçtiğimiz günlerde tamamlamıştı. Şimdi gözler VGM burs sonuçlarında. Peki, VGM bursu ne zaman açıklanacak? İşte VGM burs ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

VGM burs başvuruları sosyal medyanın gündeminde. Özellikle üniversite öğrenciler, yeniden başlayan yüz yüze eğitimde ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Birçok üniversite öğrencisi barınma sorunu yaşarken, kurumların vereceği bursları araştırıyor. Bu burslar içinde en öne çıkan ise kuşkusuz VGM bursu.

VGM Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı mı? Ne Zaman Açıklanacak?

VGM Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı mı? Ne Zaman Açıklanacak?

VGM ortaöğrenim burs başvuru, değerlendirme ve sonuç açıklama dönemlerine ilişkin tüm duyurular www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Geçtiğimiz yıl VGM ortaöğrenim burs başvuru sonuçları 21 Kasım tarihinde açıklanmıştı. Ancak konu hakkında açıklama henüz gelmedi.

VGM Bursu Kaç TL?

VGM Bursu Kaç TL?

2021-2022 eğitim yılında eğitim yardımı/burs miktarlarında artış yapılmış olup ortaöğrenim eğitim yardımı aylık 100,00 TL, yükseköğrenim bursu aylık 400,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim bursu ise aylık 600,00 TL olarak belirlenmiştir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın