Görüş Bildir
Haberler
VFŞL Yaz Mevsimi Kadroları Belli Oluyor: Galatasaray Esports

VFŞL Yaz Mevsimi Kadroları Belli Oluyor: Galatasaray Esports

2021 Yaz Mevsimini şampiyon olarak tamamlamayı başaran Galatasaray Esports, Worlds ön eleme grubunu 3. tamamlamış ancak 4. tamamlayan Beyond Gaming'e kaybederek turnuvaya veda etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üst Koridor: Crazy

Üst Koridor: Crazy

Kariyerine ESC Ever formasıyla başlayan Crazy bir dönem SKT1 takımının da yedek oyuncusu olmuştu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Koreli üst koridor oyuncusu bu mevsimde de takımıyla 2. şampiyonluğu için mücadele edecek.

Ormancı: Mojito

Ormancı: Mojito

Fazlasıyla inişli çıkışlı bir kariyere sahip olan orman oyuncusu Mojito, özellikle son 3 mevsimdir Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor formalarıyla gösterdiği performans ile en iyi Türk ormancılardan birisi olmayı başardı. Geçtiğimiz mevsim ''Mevsimin En Değerli Oyuncusu'' başta olmak üzere 3 ödül kazanmayı başarmıştı.

Orta Koridor: Kofte

Orta Koridor: Kofte

Kofte, Istanbul Wildcats formasıyla parladıktan sonra 2020 Yaz Mevsimi içerisinde Galatasaray Esports'a transfer olmuştu. 2020 Yaz Mevsiminde Galatasaray Esports formasıyla ligi 7. sırada bitirdi ve takımdan ayrıldı. 2022 Kış Mevsimi ile birlikte Galatasaray Esports'a geri dönmüş oldu.

Alt Koridor ve Destek: Focus ve Zergsting

Alt Koridor ve Destek: Focus ve Zergsting

Kariyerine Gen.G'nin akademi takımıyla başlayan Focus geçtiğimiz mevsimlerde ülkemizde NASR Esports ve Galakticos formaları giymişti. Zergsting ise geçtiğimiz sezon Galatasaray ile şampiyon olmayı ve en iyi destek ödülünü almayı başardı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın