Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Edinmen Gereken Hobiyi Söylüyoruz!

etiket Verdiğin Cevaplara Göre Edinmen Gereken Hobiyi Söylüyoruz!

Her insanın mutlaka kendine zaman ayırması gerekir. Kendine zaman ayırdığında da yapmaktan mutlu olduğu şeylerle ilgilenmek ister. Biz de verdiğin cevaplara göre edinmen gereken hobiyi söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Önce bize hangi tatilin sana en uygun olduğunu söyle.

4. Aşağıdaki ev yemeklerinden hangisini yemeye doyamazsın?

5. Hangi çağda yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki girmekten keyif aldığın ders hangisi/hangisiydi?

7. Son olarak, evinin oturma odasını aşağıdakilerden hangisi gibi dizayn etmek isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koleksiyon!

Koleksiyon!

Verdiğin cevaplara göre sana en uygun hobi tam olarak koleksiyon yapmak. Hemen gözünü korkmasın çünkü illa pahalı şeyleri biriktireceksin diye bir kural yok. Hem ucundan bir başla bakalım ileride ne olacağı belli olmaz.

Maket!

Maket!

Verdiğin cevaplara göre sana en uygun hobi tam olarak maket yapmak. Küçük modellerle çıkacağın bu yolda kim bilir belki de inanılmaz işler ortaya çıkartacaksın. Bunun için hiçbir engel yok.

Toprakla uğraşmak!

Toprakla uğraşmak!

Verdiğin cevaplara göre sana en uygun hobi tam olarak toprakla uğraşmak. Ekip biçmek, çiçekle bahçeyle uğraşmak tam senlik bir iş. Üstelik şimdi bağı bahçesi olmayan ve şehirde yaşayanlar için kiralık hobi bahçeleri bulmak da mümkün.

Plastik sanatlar!

Plastik sanatlar!

Verdiğin cevaplara göre sana en uygun hobi tam olarak plastik sanatlar. Küçük çaplı yapacağın işlerle çok eğlenceli vakit geçirebilir ve ortaya çıkan sonuçla gurur duyabilirsin. Özellikle geleneksel Türk sanatlarından ebru, hat, çini gibi sanatların yanında resim, ahşap boyama ve keramik değerlendirebileceğin dallar arasında.

Takı tasarımı ve el işi!

Takı tasarımı ve el işi!

Verdiğin cevaplara göre sana en uygun hobi tam olarak takı tasarımı ve el işi. Oldukça ucuz bir hobi olan takı tasarımı kullanacağın renkli boncuklarla yapabileceğin kolay bir iş. Bunun yanında da biçki dikiş işleri tam sana göre diyebiliriz. Üstelik yaptığın şeyleri satarak küçük çapta da olsa bütçene katkıda bulunabilirsin.

Fotoğrafçılık!

Fotoğrafçılık!

Verdiğin cevaplara göre sana en uygun hobi tam olarak fotoğrafçılık. Artık her bütçeye ve her seviyeye uygun kamera bulmak oldukça kolay. Boş vakitlerini çekeceğin harika fotoğraflarla değerlendirmek seni oldukça mutlu edecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
252
156
100
53
52
32
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?