Görüş Bildir
Haberler
Vatandaştan İmamoğlu'na Ulaşım Zammı Tepkisi: 'Her Şey Çok Güzel Olacak Demiştiniz; Olmadı...'

etiket Vatandaştan İmamoğlu'na Ulaşım Zammı Tepkisi: 'Her Şey Çok Güzel Olacak Demiştiniz; Olmadı...'

Ulaş
26.02.2020 - 18:45

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kapalıçarşı ziyareti sırasında, toplu ulaşıma yapılan zam sebebiyle tepki ile karşılaştı. Bir vatandaş İmamoğlu'na, 'Her şey çok güzel olacak demiştiniz; olmadı' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kapalıçarşı ziyareti sırasında vatandaş tarafından protesto edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kapalıçarşı ziyareti sırasında vatandaş tarafından protesto edildi.

Ulaşıma yapılan yüzde 35'lik zamma değinen vatandaşlar, 'Her şey çok güzel olacak demiştiniz; olmadı' sözleriyle İmamoğlu'na yüklendi.

İmamoğlu yönetilen eleştireye diğer zamlara değinerek yanıt verdi 👇

İmamoğlu yöneltilen eleştiriye, 'Niye olmuyor? Döviz artıyor, mazot artıyor, yakıt artıyor, doğalgaz artıyor. Bunlar bizim elimizde değil. Onlara da tepki göster senden istirhamım. Zam yapmak zorunda kaldık. Biz de keyif almıyoruz' karşılığını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
294
188
61
36
27
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Tesadüfe bakın ki bundan 14 sene önce yine bir Şubat ayında, aynı şekilde Recep Tayyip Erdoğan'a çıkışan başka bir vatandaş "Artistik yapma lan. Ananı da al ... Devamını Gör

Doğalgaza zam, padişahım çok yaşa, Mazota zam, oo götünün kılıyız, suya zam, kefenimizle çıktık. İstanbul'da ulaşıma zam, her şey güzel olacak dediniz olmadı... Devamını Gör

fatma keskin

Allahn belaları cıldırıyorum ben bu tiplere. doğal gaz anasnın nikahı gibi sesinz cıkmıyo elektirik ucmuş markete giremiyoruz gıkınız cıkmıyo gene gidip oy v... Devamını Gör