Görüş Bildir
Haberler
Vasıta ve Emlak Kategorisinde İhlal İddiası: Rekabet Kurumu, Sahibinden.com Hakkında Soruşturma Başlattı

Vasıta ve Emlak Kategorisinde İhlal İddiası: Rekabet Kurumu, Sahibinden.com Hakkında Soruşturma Başlattı

Rekabet Kurumu Sahibinden.com hakkında soruşturma başlattı. Yapılan açıklamada, soruşturmanın Sahibinden.com'daki vasıta ve emlak kategorilerindeki ilanların ihlalini inceleme maksadı ile gerçekleştirildiği belirtildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rekabet Kurumu, Sahibinden.com hakkında soruşturma başlattı.

Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre vasıta ve emlak kategorilerinde sunulan çevrim içi platform hizmetleri uygulamalarında ihlal olup olmadığına dair soruşturma açıldığını belirtildi.

Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklama şu şekilde 📌

Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklama şu şekilde 📌

Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş.’nin, vasıta ve emlak alanlarında sunduğu çevrim içi platform hizmetleri kapsamındaki uygulamalarının 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesini ihlal ettiği iddiasını ele alan Rekabet Kurulu; 27.02.2020 tarih ve 20-12/147-M sayılı kararıyla yürütülmekte olan soruşturmada incelenen dönem sonrasına ilişkin olarak, vasıta ve emlak alanlarında sunduğu çevrim içi platform hizmetleri kapsamındaki uygulamalarının 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına, 15.10.2020 tarih, 20-46/627-M sayı ile karar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
13
11
7
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Kağıdı dolu görünsün diye boş şeyler yazan öğrenci gibi, bi haber var ama içeriğin ne olduğuyla ilgili bir fikri yok. Haberi hazırlayan kendi de bakmaya üşen... Devamını Gör

lilithtrinity

yani ? içerikten bir şey anlaşılmıyor

kedigiz

Neyi ihlal etmis anlamadim