Görüş Bildir
Haberler
Van Başkale'de Korkutan Deprem! 15 Ocak 2022 Deprem mi Oldu? En Son Deprem Nerede ve Ne Zaman Oldu?

Van Başkale'de Korkutan Deprem! 15 Ocak 2022 Deprem mi Oldu? En Son Deprem Nerede ve Ne Zaman Oldu?

Son dakika depremleri en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 15 Ocak Cumartesi 2022 en son nerede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Depremlere dair tüm veriler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak paylaşılmaya devam ediyor.  Paylaşılan anlık veriler doğrultusunda Van Başkale'de vatandaşları tedirgin eden bir meydana geldi. Peki depremin merkez üssü neresi?  En son deprem nerede ve ne zaman oldu? İşte habere dair tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçük - büyük demeden her sarsıntı hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar son depremleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin sitelerinden gün içinde takip edebiliyor. Van ve çevre illerde hissedilen depremin merkez üssü neresi,  büyüklüğü ne?

Son Dakika Depremleri

Son Dakika Depremleri

Son dakika deprem verilerine göre bugün Van Başkale'de vatandaşları tedirgin eden bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan verilere göre depremin merkez üssü Van'ın Kızılca-Başkale ilçesi olarak duyurdu. Korkutan deprem saat 16.03’de 4.6 büyüklüğünde kaydedildi. Verilere göre deprem 5 kilometre derinlikle meydana geldi. 

Kandilli Rasathanesi Son Depremler

AFAD Son Depremler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın