Görüş Bildir
Haberler
MSB Duyurdu: İdlib'de Şehit Sayısı 2'ye Yükseldi

MSB Duyurdu: İdlib'de Şehit Sayısı 2'ye Yükseldi

Ulaş
05.03.2020 - 16:29

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada İdlib'te yaralanan bir askerin şehit düştüğü bildirilmişti. Mili Savunma Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. Bakanlık bugün bir askerin daha şehit olduğunu açıkladı. 3 asker de yaralı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahar Kalkanı Harekatı bölgesine Suriye ordusunun açtığı ateş sonucu dün yaralanan sözleşmeli er, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gaziantep Valiliği açıklama yaptı

Gaziantep Valiliği açıklama yaptı

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi Harekatı kapsamında yapılan saldırı sonucunda vatan evladımız, hemşehrimiz Sözleşmeli Er Enes Kaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.'

İdlib'te bir asker daha şehit oldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından Piyade Uzman Çavuş Fetih Kara'nın İdlib'te şehit olduğu açıklandı. Bakanlıktan yapılan açıklamada ise şöyle denildi: 

'Bahar Kalkanı bölgesinde bulunan unsurlarımıza Rejim unsurları tarafından açılan ateş neticesinde, 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personellerimiz için acil şifalar dileriz”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Nuri Bilge Ceylan der ki; Üstünü örttüğünüz birinin cenazesine katılmadan, dünyayı tam anlamıyla kavrayamazsınız. (Ne söylesek, yazsak, çizsek boş. Allah ger... Devamını Gör

Mehmet

yakında belediye falan açıklayacak herhalde. valiliğin personeli mi bu adam? tsk askerinden mi utanıyor?