Görüş Bildir
Haberler
VAIO İlk Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

VAIO İlk Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sony'den ayrılan VAIO, geliştirmiş olduğu yeni iki farklı dizüstü bilgisayarlarını resmen duyurdu.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, kötü giden satış rakamlarından dolayı VAOI bölümünü elden çıkarma kararı almıştı. Sony'den ayrılan VAOI, geliştirdiği ilk dizüstü bilgisayarlarını resmen duyurdu. Uzun zaman sonra şirket, VAIO Z ve VAIO Z Canvas olmak üzere iki farklı dizüstü bilgisayarını Tokyo'da tanıttı.

Dizüstü bilgisayarlar aynı zamanda tablet olarak kullanılabildiği için hibrit olarak nitelendiriliyor. Şık tasarıma sahip olan dizüstüler, alüminyum ve karbondan oluşan gövdelere sahip. Tam olarak 13.3-inç büyüklüğünde ekrana sahip olan VAIO Z, Intel i7 ve i5 olmak üzere iki farklı işlemci seçeneği ile geliyor. Ayrıca 0.3 saniyede çıkış vaat eden SSD depolama biriminin yanı sıra söz konusu cihazlarda menteşe bulunuyor. Bu menteşeler sayesinde kullanıcılar dizüstü bilgisayarı istediği şekilde konumlandırarak farklı açılara sahip olabiliyor. Ayrıca VAIO Z, 15.5 saatlik pil ömrü sunuyor.

Öte yandan VAIO Z Canvas'da ise 12.3 inçlik ekran bulunuyor. 256GB SSD ile birlikte gelen dizüstü bilgisayarda 16GB RAM yer alıyor. Çıkarılabilir klavye desteği sunan cihaz, Stylus kalemine de sahip. Japonya'da ön siparişe sunulan cihazlar, 1.600 dolardan başlayan fiyat etiketlerine sahip.

  • Sabah
Kaynak: http://www.sabah.com.tr/teknoloji/201...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0