Görüş Bildir
Haberler
Uzun Süredir Birlikte Olan ve Eskisi Gibi Alev Alev Olmak İsteyen Çiftleri Harlayacak 10 Tavsiye

etiket Uzun Süredir Birlikte Olan ve Eskisi Gibi Alev Alev Olmak İsteyen Çiftleri Harlayacak 10 Tavsiye

Radlands
20.12.2023 - 22:01

İlişkiniz uzun bir süredir devam ediyor ve artık birtakım değişikliklere mi ihtiyacınız var? O zaman bu içerik tam sizlik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Role-playlar yaparak istediğiniz karakterlere bürünün.

Zaman zaman olduğunuz kişiden daha farklı bir karaktere bürünerek ilişkinizdeki tutkuyu artırabilirsiniz. 'Ben utanırım yaa' demeden önce bize kulak verin!

2. Birlikte daha önce hiç tatmadığınız yemekleri yapın.

Bu yemekleri birlikte yaparken iletişiminiz güçlenir, bolca eğlenirsiniz ve belki de mutfakta tatlı danslar da yaparsınız!

3. Duygularınızı anlatan mektuplar yazın.

Whatsapp devrinde yaşadığımızı biz de biliyoruz ancak biraz nostalji yaparak ilişkinizdeki duygusallığı ve romantikliği körükleyebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez!

4. Aşırı spontane bir tatil planlayın.

Her yaz belirli dönemlerde birlikte tatile gidiyorsanız bu da ilişkinizi sıkıcılaştırabilir. Bir hafta sonu çantalarınızı hazırlayıp yola çıkmayı deneyin. Eğleneceğinize şüpheniz olmasın!

5. Birbirinizin en derin fantezilerini keşfedin.

Uzun zamandır birlikte olmanız birbiriniz hakkında her şeyi biliyorsunuz anlamına gelmiyor. Birbirinizi keşfetmek için tutkuyu artıracak fantezilerinizi karşılıklı olarak gün yüzüne çıkarın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ortak kitaplar belirleyip okuyun.

Bu kitapları birlikte okuyup bitirdikten sonra kitabın üstüne konuşabilirsiniz. Böylece birbirinizin düşüncelerini geliştirip tatlı bir paylaşım yapmış olursunuz.

7. İkiniz de "Ölmeden Önce Yapılacaklar" listesi hazırlayın ve onları birlikte yapın.

Bu listede ne kadar çılgınca şeyler olduğunun hiç önemi yok! Birlikte yapacağınız hayallerinizi süsleyen şeylerle ilişkiniz gerçekten renklenecek!

8. Birlikte ilginizi çeken müzeleri gezin.

Sosyal medyada hep gördüğümüz o müze çiftlerinden biri de neden siz olmayasınız? İlginizi çeken eserlerin olduğu müzelere gidin ve sanata birlikte doyun!

9. Fotoğrafçılığın detaylarını öğrenin.

Birlikte fotoğrafçılık üzerine yoğunlaştığınızda dünyaya bakış açılarınızın ne kadar farklı olduğunu da görebilirsiniz. Nasıl mı? Aynı objeleri çekin ve sonra çektiğiniz fotoğrafları karşılaştırın!

10. Birlikte yeni bir dil öğrenin.

Bunu yapmak hem ilişkinize hem de kişisel gelişiminize katkı sağlar. Ayrıca öğrendiğiniz dili kullanarak birbirinizle konuşmaya çalışmanızı da öneririz. O an gözümüzde canlandı da, gerçekten çok tatlısınız! 😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beki Bey

Nick ve Char koymuşlarrr, ölürüm yazarrr 💙🏳️‍🌈