Görüş Bildir
Haberler
Uzun Dönem Erlerin, Bedellilere Tehdidine TSK'dan İnceleme: '25 Gün, 250 Gün Gibi Gelecek'

etiket Uzun Dönem Erlerin, Bedellilere Tehdidine TSK'dan İnceleme: '25 Gün, 250 Gün Gibi Gelecek'

Ulaş
21.07.2018 - 20:03 Son Güncelleme: 22.07.2018 - 10:28

Yüz binlerce kişi tarafından beklenen bedelli askerliğin uygulamaya konulacağı hükümet tarafından duyurulmuştu. '28 gün askerlik gerekli mi?' tartışmaları da yapılan açıklamaların ardından başlamıştı. 

Bugün basına yansıyan bir haberde ise uzun dönem erlerin, bedelli askerlik yapacaklara yönelik tehdidi yer aldı. Videonun yayılmasının ardından da TSK açıklama yaptı. 

Bir odada bulunan 3 asker, bedelli yapacaklara yönelik '25 günleri 250 gün gibi gelecek' şeklindeki tehditleri kayıt altına aldı.

Bir odada bulunan 3 asker, bedelli yapacaklara yönelik '25 günleri 250 gün gibi gelecek' şeklindeki tehditleri kayıt altına aldı.

Videoda tehditlerin yanı sıra bedelli askerlik yapacaklara yönelik ağır hakaretlerde bulunuldu ve küfür edildi.

TSK açıklama yaptı: 'İnceleme başlatıldı.'

TSK açıklama yaptı: 'İnceleme başlatıldı.'

Anadolu Ajansı muhabirinin aldığı bilgiye göre, görüntülerin yayınlanmasının ardından TSK tarafından söz konusu olaya ilişkin idari inceleme başlatıldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
757
286
189
92
35
26
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Richard Harrow

Gençlere çok yüklenmeyin, muhtemelen kendi aralarında gaza gelmiş eğlenmişler, kendilerinden hiyerarşik olarak yüksek olan insanlardan emir almak dışında yap... Devamını Gör

Omer Aslan

dostum olayı çok iyi özetlemişsin.

feyk

bu devirde zorunlu askerligin degil, profesyonel ordunun onemli olduguna inaniyorum. keza roma ve osmanli zorunlu askerlikle degil az sayida profesyonel, bu ... Devamını Gör

alpagut-han

OSMANLI VE ROMA ORDULARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCEN DOĞRU DEĞİL..OSMANLIDA ZORUNLU ASKERLİK VARDI..SAVAŞ ZAMANI VERGİ ÖDEYEMEYEN İNSAN ASKERE GİDERDİ...ZENGİNİN ÇOC... Devamını Gör

Voyager 2

Tsk inceleme başlatmış, şimdi bunlara 365 gün 3650 gün gibi gelecek.