Uyurken iPhone 7 Telefonunu Yanı Başında Tutan Kadın Kolunda Yanıklarla Uyandı!
Yatarken telefonunu başından ayırmayanlardansanız, bundan sonra çok dikkatli olmanızı gerektirecek bir haberle karşınızdayız.
Geçtiğimiz günlerde, telefonumuzla birlikte yatmamamız gerektiğini hatırlatan bir olay yaşandı.

Melanie Tan Pelaez adlı Avustralyalı bir kadın, bir sabah kolunda ikinci dereceden yanıklarla ve korkunç bir acıyla uyandı. Hastaneye giden kadın, daha sonra kolunun şarja bağlı iPhone 7 yüzünden yandığını fark etti.
Kadının iddiaları Apple tarafından doğrulanmadı, ancak yalanlanmadı da.

Apple yetkilileri kadın ile iletişim halinde olduklarını ve olayı araştırdıklarını belirtirken, herhangi bir detay vermeyeceklerini açıklamış durumda.
Geceleri telefonların şarja bırakılıp uyunması oldukça yaygın bir davranış.

Bu nedenle uzmanlar, telefonun fazla ısınma ihtimaline karşın telefon ve kablonun kumaş yüzeylerde tutulmaması gerektiği konusunda uyarıyorlar.
Özetle, uyurken telefonunuzu baş ucunuzdan ayırmak oldukça faydalı bir karar olabilir.

Kaldı ki böyle bir olay yaşamasanız bile, telefonların yaydığı mavi ışığın uyku düzenini bozabildiğini de düşünürsek, telefonunuzu yataktan uzak tutmanın faydalı olacağını söylemek yanlış olmaz.
Zaten nasıl olsa uyurken telefona ihtiyacınız olmayacak.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın