Görüş Bildir
Haberler
Uykularınız Kaçacak: Bugüne Kadar İnternet Aleminde Duyulan Birbirinden Ürkütücü 11 Hikaye

etiket Uykularınız Kaçacak: Bugüne Kadar İnternet Aleminde Duyulan Birbirinden Ürkütücü 11 Hikaye

Erkam Evlice
04.05.2017 - 21:15

Hepsi gerçekten yaşandı mı bilmiyoruz. 

Ama tüylerimizin diken diken olduğunu biliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ölü kadının polisi araması

1. Ölü kadının polisi araması

911 operatörü olarak çalışan penguinluvinman’in anlattığı hikayeye göre, yaşlı bir kadın 911’i tuşluyor ve kendini iyi hissetmediğini, telefonu kapatacağını fakat ön kapıyı açık bırakacağını söylüyor. 

Yetkililer kısa süre içinde olay yerine gittiğinde kadını ölü buluyorlar. Hikayeyi ilginç yapansa, yapılan incelemelerin ardından kadının en erken 12 saat önce ölmüş olduğunun ortaya çıkması. 

En yaygın teori, kadını ölü bulan fakat olaya karışmak istemeyen birinin kadının taklidini yaparak 911’i araması ve ortadan kaybolması. Bu ihtimal büyük ölçüde kabul görüyor ve konu kapanıyor.

2. Ölümün kıyısında!

2. Ölümün kıyısında!

youngandlucky’nin anlattığı hikaye ise Avustralya’da geçiyor. Bir arkadaşıyla yolda ilerlerken lastiği patlamış beyaz bir kamyonet görüyorlar. Şoför onların krikosunu ödünç alıp alamayacağını soruyor. İkili durumu şüpheli bulduğu için adama yardım etmeden oradan ayrılıyor. 

Sonradan adamın gezginleri öldüren Avustralyalı seri katil Ivan Milat olduğu ortaya çıkıyor. Çılgın!

3. Mezarlıktaki silah sesleri

3. Mezarlıktaki silah sesleri

Phoboss’un anlattığı hikaye, geceyarısı eski bir mezarlığı gezen grubun başına geliyor. Büyük bir mezarın yanından geçerken içlerinden biri “Şu adam vurularak öldürülmüş” diyor. Ve o esnada şiddetli patlama sesi duyuluyor! 

Herkes paniklerken, bunun yakına düşen ve yerde parçalanan bir meteor olduğu fark ediliyor. İnsanlar yeni yeni sakinleşmişken, bir süre sonra gerçek bir silah sesi duyuluyor. Karanlığın içinde elinde tüfekle yaklaşan bir adam “Burada ne işiniz var, defolun gidin” diye gruba bağırıyor.

Olayın aslı ise son derece absürtmüş. Adamın mezarlığı işgal etmiş bir grup parazit hayvanı temizlemesi için tutulmuş bir görevli olduğu ortaya çıkıyor.

4. Ambulans paniği

4. Ambulans paniği

dijibaby7’nin anlattığı hikaye, yol kenarındaki ambulansta gece nöbeti yapan iki sağlık görevlisini konu alıyor. 

Yolun karşısında hareketsiz onlara bakan bir kadını fark ediyorlar. Kadın bir süre sonra kayboluyor.

İkiliden biri uykusundan uyandığında kadını aynı yerde bir daha görüyor. Çığlığı basıyor ve iş arkadaşını uyandırıyor. Bu sefer kadın yavaşça ambulansa doğru yaklaşıyor ve kapıya hamle yapıyor. Bu esnada ambulansı çalıştıran görevli oradan hızla uzaklaşıyor.

5. Zorbalar bitmiyor

5. Zorbalar bitmiyor

throwawaynannyjob’ın hikayesi ise, dadı olarak çalışan kullanıcının başından geçen ürkütücü olayı gözler önüne sermiş durumda. 

Kullanıcı, çalıştığı evin yolundaki bir inşaatın işçileri tarafından sürekli tacize uğruyor. Bir gün onları görmezden gelince içlerinden biri sıkıca kolunu kavrıyor. Kadın kendini zor kurtarıyor ve eve ulaşıyor. 

Aynı gece, evin çitlerinden elinde beyzbol sopasıyla tırmanmaya çalışan bir adamı fark eden kadın, hemen çocukları bir odaya alıyor ve güvenliklerini sağlıyor. Bir süre sonra ev sahipleri geliyor ve polis aranıyor. Adam kayboluyor ve bir daha izine rastlanmıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gizemli ıslıkçı

6. Gizemli ıslıkçı

bingbong1234’ün anlattığı hikaye ise gaipten duyulan ıslıklar üzerine. Kaynağı belirsiz ilk ıslığı 8 yaşındayken duyduğunu belirten kullanıcı, yıllar sonra aynı ıslıkla yeniden karşılaşmış. 

Kız arkadaşıyla göl kenarında otururken kanolu bir adam kıyıya yanaşıyor ve onlara doğru ıslık çalmaya başlıyor. İkili adama doğru bağırsa da bir cevap gelmiyor ve o da yavaşça uzaklaşıyor.

Bu ıslığı çalanın ‘ıslıkçı’ olarak bilinen mitik karakter El Silbon olabileceği de rivayetler arasındaymış.

7. Ablamın sevgilisini öldürdüm

7. Ablamın sevgilisini öldürdüm

Kullanıcıların caps hazırlayarak çeşitli hayat tavsiyeleri verdiği başlıkta, bir kullanıcı belki bilerek, belki farkında olmadan işlediği cinayeti itiraf ediyor. “Ablamın uyuşturucu bağımlısı bir sevgilisi vardı, ben de onu baygınken kendi uyuşturucusuyla öldürdüm. Herkes aşırı doz sandı” 

Önce post siliniyor. Bir süre sonra kullanıcının ablasının da ifade ettiği biçimde olay uydurma çıkıyor.

8. "Ben IŞİD üyesiyim, soruları alayım"

8. "Ben IŞİD üyesiyim, soruları alayım"

chechclear isimli kullanıcı sitede IŞİD mensubu olduğunu söylüyor ve soruları yanıtlamaya başlıyor.

Daha sonra aynı kullanıcının bir hava saldırısında öldürüldüğü haberi geliyor.

9. Bir ziyaretçiniz var

9. Bir ziyaretçiniz var

Eve aldığı güvenlik sistemi gece vakti akıllı telefonuna ard arda alarm göndermeye başlayan FatNDepressed, kapıyı defalarca kontrol etmesine rağmen kimseyi bulamıyor.

Son alarmda bu fotoğrafla karşılaşıyor.

Son alarmda bu fotoğrafla karşılaşıyor.

Görüntüdeki adamı bir daha görmüyor. Alarm da eski haline dönüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Patlayan camlar

10. Patlayan camlar

Kullanıcı, babasıyla mutfakta otururken birden çok şiddetli bir cam kırılması sesi duyuyor. Hemen evin dışına çıkıyorlar fakat herhangi bir şeye rastlamıyorlar.

Ertesi gün mutfak dolabı açılınca, mutfaktaki tüm bardakların kırılmış olduğunu fark ediyorlar. Böylece şiddetli sesin kaynağı da ortaya çıkmış oluyor.

11. Uyku felci dostunuz değildir

11. Uyku felci dostunuz değildir

Uyku felci hemen herkesin yaşadığı bir şey. Bir kullanıcının anlattığı hali ise son derece ürkütücü. Gece gelen uyku felci esnasında gözlerini açan kullanıcı, bir arkadaşına benzettiği silüeti tepesinde dikilmiş görüyor. Ona doğru yaklaşıyor ve şunları fısıldıyor “Beni arkadaşın sandın ama seni yok etmek için buradayım”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
362
240
78
54
46
44
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portlekgoz

9daki resim olmasa hiç korkmazdım ama o resim ürkütücü

tosarık

bana benzio

Onur Terzi

Onur Terzi adlı kullanıcı siteye yazdığı hikayeye göre erasmus yıllarında ingilterede ev arkadaşı Jerry varmış.Jerry biraz serseriymiş ve kendine yapılan en ... Devamını Gör

tosarık

size daha korkunc bir hikaye anlatayayim mi? -büt.