Görüş Bildir
Haberler
Uruguaylı Futbolcu Maça Giderken Tutuklandı! 6 Yıl Hapis Cezası...

Uruguaylı Futbolcu Maça Giderken Tutuklandı! 6 Yıl Hapis Cezası...

GNS
27.01.2022 - 23:20

Uruguaylı futbolcu  Nicolas Schiappacasse maça gittiği esnada çevirmeye takıldı. Üstünden çıkanlar hayret ettirdi. Takımı Penarol'un, Nacional ile oynayacağı maç için stadyuma gittiği esnada polis tarafından gözaltına alınan futbolcunun üzerinden silah çıktı. Maça gittiği esnada tutuklanan futbolcu için 6 yıl hapis istemi olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonservisi İtalyan ekibi Sassuolo'da olan, kiralık olarak Penarol forması giyen Uruguaylı futbolcu Nicolas Schiappacasse maça gittiği esnada tutuklandı. Penarol'un, Nacional ile oynayacağı maç için stadyuma gittiği esnada polis çevirmesine takılan futbolcunun üzerinden silah çıktı. Nicolas Schiappacasse tutuklanırken 6 yıla kadar hapis istemi olduğu bildirildi. İşte detaylar...

Uruguaylı Futbolcu Maça Giderken Tutuklandı

Uruguaylı Futbolcu Maça Giderken Tutuklandı

Uruguay'ın Penarol ile Nacional takımları hazırlık maçında karşılaşırken mücadeleden birkaç saat önce Penarol'un futbolcusu Nicolas Schiappacasse polis tarafından gözaltına alındı. Bonservisi İtalyan ekibi Sassuolo'da olan, kiralık olarak Penarol forması giyen Nicolas Schiappacasse hazırlık maçına gittiği esnada tutuklandı.

Üstünden Silah ve Mermi Çıktı

Üstünden Silah ve Mermi Çıktı

23 yaşındaki Nicolas Schiappacasse polislerin yaptığı rutin kontrolde üzerinden silah çıkınca gözaltına alındı. Silahı sakladığı esnada yakalanan futbolcunun aracından 8 adet mermi ortaya çıkarıldı. Aynı zamanda yolculuğu esnasında yalnız olmayan futbolcunun yanındakilerden birinin uyuşturucu tacirliğinden sabıkalı olduğu öğrenildi. Oyuncu üzerinde bulunan silahı maç için stadyumda bulunacak birine vereceğini itiraf etti. Gözaltına alınan Nicolas Schiappacasse'nin 6 yıla kadar hapis cezası alabileceği söyleniyor.

Atletico'dan Ayrılmıştı

Atletico'dan Ayrılmıştı

Futbol kariyerine kendi ülkesi Uruguay'da başlayan Schiappacasse, 2016 yazında 17 yaşındayken 1.5 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'e transfer olmuştu. 

Atletico Madrid'de bulunduğu süre boyunca Rayo Majadahonda, Parma ve Famalicao'ya kiralanan futbolcu, 2020 yazında Atletico Madrid'den ayrılarak Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer  olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın