Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Her Biri Bir Servet Değerinde Olan Bu Evlerini Gördüğünüz Zaman Derin Bir İç Çekeceğiniz Kesin!

etiket Ünlülerin Her Biri Bir Servet Değerinde Olan Bu Evlerini Gördüğünüz Zaman Derin Bir İç Çekeceğiniz Kesin!

Rihanna'nın evlerini görünce bizimki de ev mi diye bir sorguladım. 😅

Kaynak: https://www.capitalfm.com/features/ce...
İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Selena Gomez

17. Selena Gomez

Selena Gomez'in evinin değeri 3 milyon dolar. California'da bulunan bu malikane aslında Selena, Justin ile birlikteyken alınmıştı. 5 yatak odası, 6 banyosu var ve evin her yerinde aynalar bulunuyor.

16. Demi Lovato

16. Demi Lovato

Demi bu 1.88 milyon dolarlık evi aldığı zaman sadece 16 yaşındaydı. Los Angeles'ta bulunan eve tadilat sırasında da 1 milyon dolar harcama yapmış.

15. Pink

15. Pink

Pink'in Malibu'da bulunan bu evinin değeri 11.8 milyon dolar. Evde kızı Willow ile yaşıyor. Malikanenin çok büyük bir havuzu, 5 arabalık garajı da bulunuyor.

14. Britney Spears

14. Britney Spears

Bu malikane tabii ki Britney'nin tek gayrimenkulu değil. Los Angeles'ta bulunan evin beş yatak odası, 7 banyosu, ev sineması, havuzu ve şarap mahzeni var.

13. Khloe Kardashian (Eskiden Justin Bieber'a aitti.)

13. Khloe Kardashian (Eskiden Justin Bieber'a aitti.)

Khloe'nin evini gören dönüp bir kere daha bakıyor. 6 yatak odası, 7 banyosu ve devasa bir havuzu bulunuyor. Söylenenlere göre Justin'den alırken de sıkı bir pazarlık yapmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Zayn Malik

12. Zayn Malik

Zayn bu evi Londra'da alırken 2.2 milyon pound ödemiş. Çoğu zamanını evde geçiren Zayn bugünlerde Gigi Hadid ve ailesi ile karantinada.

11. Adele

11. Adele

Adele'nin bu malikanesinin değeri ise 6 milyon pound. Malikanenin büyük bahçesini Adele hobi bahçesine çevirmiş. Tenis kortları, yüzme havuzları da yer alıyor.

10. Lady Gaga

10. Lady Gaga

Gaga'nın Beverly Hills'te bulunan bu malikanesinin değeri 16 milyon pound.

9. Calvin Harris

9. Calvin Harris

Dünyanın en çok kazanan DJ'lerinden biri olan Harris de Beverly Hills'te oturan ünlülerden.

8. Rihanna

8. Rihanna

Geldik biricik RiRi'mizin evine. Ev derken utandığımız bu malikane çok büyük bir arazinin üzerine kurulu, 2 milyon dolara aldığı bu evin 7 yatak odası, 9 banyosu, havuzu ve spa'sı var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir diğer evinin değeri ise 5 milyon pound. Bu malikanenin de 6 yatak odası, yüzme havuzu ve sineması var.

Bir diğer evinin değeri ise 5 milyon pound. Bu malikanenin de 6 yatak odası, yüzme havuzu ve sineması var.

7. Kylie Jenner

7. Kylie Jenner

Dünyanın en genç milyarderi Kylie'nin evinin değeri 2.7 milyon dolar. California'da bulunan by malikanenin bütün Jenner ve Kardashian kardeşlere yetecek kadar odası var.

6. Justin Bieber

6. Justin Bieber

Justin Bieber ve Hailey Bieber'ın evleri ise geçtiğimiz haftalarda mimarisi açısından çok konulmuştu, bazıları ise vakıf üniversitesine benzetmişti. Bieber özellikle bu evi seçmiş çünkü yakınında başka hiçbir ev bulunmuyormuş.

5. Chris Brown

5. Chris Brown

Chris'in malikanesinde 6 yatak odası ve 10 tane banyo bulunuyor. 75 arabayı sığdıracak bir garaja sahip olmasının yanı sıra, tenis kortu, tuzlu su havuzu ve dondurma barı var.

4. Rita Ora

4. Rita Ora

Londra'da bulunan bu malikane şehirin dışarısında kalıyor. Rita evinde parti yapmak isterken, görüntülenmeyi çok sevmediği için evin dışına yüksek çitler yaptırmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Taylor Swift

3. Taylor Swift

Taylor, New York'ta bulunan bu apartmana 40 bin dolar ödemiş. 5 yatak odası ve altı banyosu var.

2. Adele

2. Adele

Adele LA'de bulunan bu evine 9.5 milyon dolar ödedi. 4 yatak odası, havuzu bulunan evin değeri aslında 10 milyon dolarmış ama biraz pazarlık yapmış.

1. Kim Kardashian ve Kanye West

1. Kim Kardashian ve Kanye West

Kim ve Kanye'nin evleri zaten bir süre çok konuşulmuştu. Bu malikanenin değeri 20 milyon dolar. Evi aldıktan sonra iki kere yenilemeye giden çift toplamda 20 bin dolar ödediler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
257
91
51
41
35
30
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serdar Özatıcı

1 tane bile güzel ev yok rihannanın 2. evi belki

yescelkk

Az önce yorumları okudum da..yok ünlüler zevkiz yok bu eve para mı vermişler yok tarlanın ortasından ev almış..yaa bi git ag salak mısınız nesiniz adamlarda ... Devamını Gör

Minister of Magic

Bi tek Adele in evi güzel ağaçlık çiftlik evi gibi duruyor. çoğu insanlardan uzak duralım diye saçma sapan tarlaların ortasında ev almışlar. Birde apartman a... Devamını Gör

Makise Kurisu

Aynısını diyecektim. Büyük bahçeleri ve güzel manzaraları seviyorum, bunlar çorak ve engebeli yerlerden evler almışlar. Adele'in bahçesi + lady gaga ya da ri... Devamını Gör