Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı Kimdir? Çağrı Vila Lostuvalı Kaç Yaşında, Nereli?

Ünlü Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı Kimdir? Çağrı Vila Lostuvalı Kaç Yaşında, Nereli?

Özge Tepe
10.05.2022 - 14:21

Çağrı Vila Lostuvalı, son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde yönetmenlik yapıyor. Dizinin başarıya ulaşmasında büyük katkıları bulunan ünlü yönetmen, bu başarısıyla En İyi Yönetmen ödülüne layık görüldü. Masumlar Apartmanı projesi ile yakından tanınsa da Çağrı Vila Lostuvalı bugüne kadar birçok başarılı projenin yönetmenliğini yaptı ve ödüller kazandı. Dizinin final yapacak olması ile Çağrı Vila Lostuvalı hakkında 'Çağrı Vila Lostuvalı kimdir, kaç yaşında, nereli?' şeklinde araştırmalar yapılıyor. Ünlü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı'nın yaşamını sizler için araştırdık. İçeriğin devamında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağrı Vila Lostuvalı Kimdir?

Çağrı Vila Lostuvalı Kimdir?

27 Ekim 1978 tarihinde İzmir'de doğan ünlü Türk yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı, aslen Edirnelidir.

Eğitimini İzmir Özel Çamlaraltı Kolejinde, 60. Yıl Anadolu Lisesinde ve Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamlamıştır.

2007 yılından beri sektörde olan başarılı yönetmen, televizyon sektörüne üniversite eğitimini tamamlayınca adım atmıştır.

Çağrı Vila Lostuvalı Hangi Yapımları Yönetti?

Çağrı Vila Lostuvalı Hangi Yapımları Yönetti?

Çağrı Vila Lostuvalı, kariyerine yardımcı yönetmenlikle başladı. Asi, Yersiz Yurtsuz, Zeynep'in Sekiz Günü, Yaprak Dökümü ve Babam Büfe yapımları onun yardımcı yönetmenlik yaptığı yapımlardır.

Suskunlar, İntikam, Poyraz Karayel, Bu Şehir Arkandan Gelecek, 8. Gün ve Masumlar Apartmanı yapımlarında ise yönetmenlik yapmıştır.

Poyraz Karayel ile 42, 43 ve 44. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Yönetmen Ödülüne aday gösterilmiş; 42 ve 43. Altın Kelebek Ödülünü kazanmıştır.

Masumlar Apartmanı ile de 47. Altın Kelebek En İyi Yönetmen Ödülüne layık görülmüştür.

Bu içeriklere de göz atın:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın