Görüş Bildir
Haberler
Üniversiteyi Kaç Yılda Bitireceğini Söylüyoruz!

Üniversiteyi Kaç Yılda Bitireceğini Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
02.11.2018 - 15:53 Son Güncelleme: 04.02.2019 - 11:38

Üniversiteyi tam zamanında bitirmek için ne kadar çok çalıştın? Bakalım hayatının en zorlu fakat bir o kadar da eğlenceli dönemi kaç sene sürecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Sabah okula girdiğinde ilk ne yaparsın?

3. Kalabalığın önünde sunum yapabilir misin?

3. Kalabalığın önünde sunum yapabilir misin?

4. Üniversitenin sosyal etkinlik kulüplerinden hangisinde yer alırsın?

5. Okulun öğle yemekleri konusunda ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kitap tercihlerini hangisinden yana yaparsın?

6. Kitap tercihlerini hangisinden yana yaparsın?

7. Son olarak, asla başaramam dediğin bir şeyi başardın mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

4 yılda bitireceksin!

Verdiğin cevaplara göre senin üniversiten 4 yılda bitecek. Bu senin için büyük bir başarı. Tebrik ederiz kendini hep derslerine vermişsin ve okulu 4 senede bitirmişsin. Gülüp eğlendiğin zamanlar da oldu fakat çoğunlukla ders çalıştın. Sınav dönemleri kendini eve kilitledin. 

Yaptın ettin en sonunda başardın. Tebrikler...

5 yılda bitireceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen üniversiteyi 5 senede bitireceksin. Biraz uzatmalar olsa da güzel ve temiz bir mezuniyet olacak. E o uzatmalar da nazar boncuğu olsun canım. Biraz ders ve bol eğlence diyerek üniversiteyi bitireceksin. 

Bu dönem senin en rahat olduğun dönem olacak. Keşke biraz daha uzatsaydım diyeceksin üniversiteyi. Tebrikler...

6 yılda bitireceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen üniversiteyi 6 yılda bitireceksin. Senin için büyük bir başarı. Aslında daha da uzayacağını düşünürken bir anda alttan aldığın derslerin hepsini verebileceğini fark etmişsin. O kadar çok alttan dersin varmış ki hayatın boyunca altta kalacaklar korkusuyla gece rüyalar görmüşsün. Fakat o kara günler geçmiş. 6 yılda mezun olmuşsun. 

Tebrikler...

7 yılda bitireceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen üniversiteyi 7 yılda bitireceksin. Zorlu bir süreç olacak. Hocalar artık sen okuldan git diye yalvaracak ve seni mezun edecekler. Sana kalsa daha devam ederdin. Gayet iyi ve rahat bu şekilde. 7 yıl da başarı öyle düşünme. 

Rahat bir karakterin olduğu için pek gelecek kaygısı çekmiyorsun. Senin için üniversiteyi kaç yılda bitirdiğinin pek bir önemi yok. 

Tebrikler...

8 yılda bitireceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen üniversiteyi 8 senede bitireceksin. 'Hayır bitmeyecek fakat girdik bari diploma alalım.' diye düşünmüşsün. 8 yıl da biraz uzun olacak sanki. Ailen senden tamamen ümidi kesmiş durumda. Vize dönemi kendini depresyona sokuyorsun ve asla ders çalışmak istemiyorsun. Diğer günler zaten ders çalışmıyorsun. Sen ders çalışmayı sevmiyorsun. Hatta sen genel olacak çalışmayı sevmiyorsun. 

8 yıl da olsa bir diploman var. Güle güle kullan...

Hiç bitmeyecek!

Üzgünüz, verdiğin cevaplara göre senin üniversiten asla bitmeyecek. Yani çok çalıştın çabaladın diyemeyiz. Çabaların hep başka yönlere oldu fakat asla derslere olmadı. ''Ben akıllıyım ama çalışmıyorum.'' diyerek aileni ikna edebilirsin. Denemekte fayda var. 

Pek iknaya açık gibi durmuyor ailen...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
147
111
57
45
30
28
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
adekaj

4 yil iyimsi

Sena

4 yılda bitirecekmisim