Görüş Bildir
Haberler
Ulaştırma Bakanlığı 'Köprü' Haberi Yapan 4 Gazeteyi Hedef Aldı

Ulaştırma Bakanlığı 'Köprü' Haberi Yapan 4 Gazeteyi Hedef Aldı

Ulaştırma Bakanlığı, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkındaki haberleri nedeniyle Sözcü, BirGün, Korkusuz, Karar gazetelerini 'bu müfterilerle mücadeleden vazgeçmeyeceğiz' ifadeleriyle hedef aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki ‘geçiş garantisi’ ile ilgili haber yapan dört gazeteyi hedef aldı.

Garanti edilen 45 bin, geçen 6 bin

Garanti edilen 45 bin, geçen 6 bin

Günlük 45 bin geçiş garantisi verilen köprüye ilişkin Bakanlığın açıklamasında, “Açıldığı ilk hafta ücretsiz geçişlerde hafta içi günlük araç geçiş sayısında 20 bine ulaşılmış, hafta sonu bu rakam yaklaşık 40 bin olmuştur” bilgisi verildi. Verilen sayılar ücretsiz geçişlerde dahi günlük geçiş garantisi barajının altında kalındığını gösterdi.

Bakan Adil Karaismailoğlu da dün yaptığı açıklamada, önceki gün köprüden 6 bin aracın geçtiğini açıklamış, “'Çanakkale Köprüsü'nden o kadar araç geçer mi' diyorlar. Zamanı geldiğinde geçecektir. Bu projeleri uzun soluklu düşünmek gerekiyor” demişti.

Bakan’ın açıklaması üzerine 27 Mart’ta köprüden geçmeyen 39 bin araç için Hazine’den 11 milyon 115 bin lira çıkacağı yönünde haberler yapılmıştı.

Bakanlık gazeteleri hedef aldı

Bakanlık gazeteleri hedef aldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 1915 Çanakkale Köprüsü için verilen geçiş garantisiyle ilgili haber yapan 4 gazeteyi hedef aldı. Bakanlık gazeteleri 'yatırıma düşmanlık etmekle' suçladı. Açıklama şöyle:

“Bugünkü Sözcü, Birgün, Korkusuz, Karar gazetelerinde olduğu gibi muhalefeti vatanına yapılan yatırıma düşmanlık etmek, gazeteciliği şeamet tellallığı zanneden müfterilerden, yatırımcıların ülkemize gelmesini engellemeye çalışmalarından başka bir şey beklenemez. Biz onları kamuoyunun vicdanına ve adalete havale ettik ama unutulmasın ki ne milletimize hizmet etmekten vazgeçeriz ne de bu müfterilerle mücadele etmekten. Gerçekler ortada, yalanın, iftiranın, çarpıtmanın ömrü kısa. Dev eserlerimizle milletimize sağlayacağımız faydaları engellemeye kimsenin gücü yetmeyecek.”

BirGün

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
28
21
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Gerçekler ortada, yalanın, iftiranın, çarpıtmanın ömrü kısa." Buna katılıyorum. Artık söylediğiniz yalan yatsıya bile kalmıyor.

Halil Değerli

Yatırım düşmanlığı demiş bakan... Reis, bakan ve avanesi halk düşmanı Onu ne yapmak lazım... .... 😠🤪😡

Ali Efe

Biz yatırım yapmayın demiyoruz. Bizi yatırmaktan vazgeçin artık diyoruz. Hala neyin kafasındalar.