Görüş Bildir
Haberler
Ukrayna'dan Ailesinin Yanına Gelen Türk Öğrenci Feribottan Denize Atlayarak Hayatını Kaybetti

Ukrayna'dan Ailesinin Yanına Gelen Türk Öğrenci Feribottan Denize Atlayarak Hayatını Kaybetti

Batuhan
01.03.2022 - 08:08

Ukrayna'da okuyan ve Çanakkale'ye ailesinin yanına gelen genç, Çanakkale Boğazı'nda feribottan denize atlayarak hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çanakkale'den Eceabat ilçesine gitmek üzere saat 17.00'da hareket eden feribota binen Mehmet Kutay Özcan (29) iddiaya göre, Eceabat açıklarında denize atladı. Olayı gören vatandaşların kaptana bilgi vermesi üzerine feribotun bulunduğu yere Sahil Güvenlik Botu çağırıldı.

Hastanede hayatını kaybetti

Suyun üzerinde hareketsiz şekilde duran Özcan, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bota çıkarıldı. Karaya götürülen Özcan, sahilde bekleyen ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede doktorların yapılan tüm müdahalesine rağmen Mehmet Kutay Özcan hayatını kaybetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
26
6
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ebru SiLİ

Yanlış haber yapmaktan vazgeçmiyorsunuz.Mehmet oldukça yakın arkadaşımdır.Savaştan falan kaçmadı buraya döndüğünde savaş yoktu. Yıllarca hepimiz okuyup hayat... Devamını Gör

Söyledim gitti

Düşmüştür belki de. İntihar etmek için savaştan kaçıp onca yol çekmek garip.

electrica

Ukrayna'dan 1 ay önce dönmüş

can canus

Yok artık ya. İnsanları bu kadar da salak yerine koymasınlar. Birileri bir şerefsizlik yapmış ve o kişileri korumak zorunda olan bazı yetkililer var işte.

Melih Ulutaş

Vallahi çözdün üstadım bravo sana. Ama her yerde kendini belli etmeyin, gizli servisler sizin gibi, her tarafı kameralarla dolu, her seferinde yüzlerce kişin... Devamını Gör