Görüş Bildir
Haberler
Twitter, Sonunda Mac Uygulamasını Güncelliyor

Twitter, Sonunda Mac Uygulamasını Güncelliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çarşamba günü Twitter, Mac kullanıcıları için Twitter’a güncelleme getirdiğini açıkladı.

Jeff Siebert, uygulamanın önizlemesini konferansta gösterdi. Net bir tarih vermemekle beraber, güncellemenin bu yılın sonuna doğru olacağını söyledi. Konferansta gösterilen uygulamanın güncellenmiş halinin görüntülerine göre, mesaj ve tweetlere emoji ve fotoğraf eklemek için kısayollar olacak.

Uygulama, sonunda video ve Vine playbackleri, grup olarak özel mesajlaşma seçeneği, bildirimlerin dikkat çekenler kısmı ve satıriçi cevapları için de destek verecek. Aynı zamanda siyah modda da kullanılabilecek.

Twitter, Mac’teki yerini 2010 yılında Tweetie adıyla almıştı. Twitter’ın iOS ve Mac için Tweetie’yi almasından sonra geliştirme çalışmaları devam etti; fakat birkaç yıl içinde uygulama gözden düştü. Son birkaç yıldır küçük bir ekip uygulamayla ilgileniyordu (ana sorumlusu 2014 yılında Twitter’dan ayrılmıştı). Bu da yeni Twitter özelliklerinin uygulamaya geç ulaşmasına neden oldu.

Kaynak: http://mashable.com/2015/10/21/twitte...

Tweetbot gibi diğer uygulamalar da Mac kullanıcıları için Twitter yerine kullanılabilecek seçenekler haline gelmişti.

2011 yılında Twitter’ın satın aldığı uygulama Tweetdeck’in güncellenip güncellenmeyeceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0