Görüş Bildir
Haberler
Twitter Doğrulanmış Hesap Nasıl Yapılır? Twitter Mavi Tik Alma İşlemleri Nedir?

Twitter Doğrulanmış Hesap Nasıl Yapılır? Twitter Mavi Tik Alma İşlemleri Nedir?

Twitter, sosyal medya dünyasının önemli bir parçasıdır ve kullanıcılarına 'Mavi Tik' adı verilen onaylanmış hesap özelliği sunar. Ancak, son dönemde yapılan bir güncelleme ile bu mavi tik sembolü, yalnızca Twitter Blue abonelerine özel hale getirildi. Bu değişiklik, platformun kullanıcı deneyimini daha özelleştirme çabalarının bir parçası oldu. Twitter'ın bu özelliği, kullanıcılarına daha ayrıcalıklı bir deneyim sunmayı hedeflemektedir. Peki, Instagram ücretli mavi tik nasıl alınır, fiyatı ne kadar, kaç TL?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgür bir platform olarak da bilinen Twitter'da kendi düşüncelerinizi yazabildiğiniz gibi diğer insanların paylaştığı tweetlerle de etkileşime girebilir yorumlarınızı birçok kitleye ulaştırabilirsiniz. Kitlelere ulaşırken hesabınızın güvenilir gözükmesi de hesabın popülerliği açısından oldukça önemlidir. Hesabı güvenilir gösterebilmek adına alınan mavi tik ise eskiden sadece ünlü isimlere verilirken şimdi gerekli şartları taşıyan birçok kişiye verilebiliyor. Twitter'da mavi tik alma ve hesap doğrulama işlemlerine dair detayları haberimizde sizler için derledik...

Twitter'da Mavi Tik Nasıl Alınır?

Twitter'da Mavi Tik Nasıl Alınır?

Twitter'da kişisel haklarını korumak ve paylaşımlarını telif altına almak için Twitter hesabı doğrulama, yani mavi tik alma işlemi önemli bir adım. Mavi tik alma işlemiyle kendi güvenliğini sağlarken aynı zamanda da takipçilerin açısından güvenilir bir hesap olma adımını tamamlamış olursun. 

Önceleri Twitter'da mavi tik sadece ünlü isimlere ve siyasi isimlere veriliyordu. Artık bu şart ortadan kalkarken belirli şartları taşıyan herkes Twitter'da mavi tik alabiliyor. Twitter hesabını doğrulamak için öncelikle başvuru yapmak gerekiyor. Bu başvuru adımları ise şöyle; 

Twitter hesabı doğrulama işlemleri için eskiden https://help.twitter.com/en/managing-your-account/about-twitter-verified-accounts linkine girerek başvuru formu doldurulması gerekirken Twitter getirdiği güncelleme ile uygulama üzerinden başvuru yapmaya olanak tanıdı.

Uygulama Üzerinden Mavi Tik Nasıl Alınır?

Uygulama Üzerinden Mavi Tik Nasıl Alınır?
  • Telefonunuzdan Twitter uygulamasını açın.

  • Ardından ekranın sol üst köşesinde bulunan profil resmine tıklayarak açılan sekmede 'Ayalar ve Gizlilik' yazısına tıklayın.

  • Ardından açılan sayfada en üstte çıkan 'Hesap' sekmesine tıklayın ve burada başvuru sekmesini görebilirsiniz. Başvuru sekmesinden gerekli adımları işleyerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Fakat başvuru sekmesi güncellemesi kademeli olarak yayınlandığı için başvuru sekmesini henüz göremeyebilirsiniz.)

Ayrıca Twitter mavi tik başvurusu yapmak ve başvuru sekmesinin hesabınıza otomatik olarak entegre olabilmesi için bazı şartları taşımanız gerekmektedir. Bu şartlar;

  • Proifl fotoğrafı,

  • Profil adı,

  • Aktif bir hesap (Hesaba en fazla 6 ay içerisinde en az 1 kere giriş yapmak)

  • Son bir yıl içerisinde devre dışı kalmamak,

  • Telefon ve mail adresinin doğrulanmış olması,

  • Ayrıca Twitter doğrulama yapmak isteyenlerden resmi kimlik belgesi, mail adresi ya da resmi bir internet sitesi istemektedir.

  • Başvurunuzu tamamladığınız da başvurunuz birkaç gün incelenir ve bilgilerinizin yeterli olması durumunda mavi tikiniz verilir.

Twitter Mavi Tik Ücreti Ne Kadar?

Twitter Mavi Tik Ücreti Ne Kadar?

Aylık 150 TL veya yıllık 1570 TL ödeme yaparak Twitter Blue aboneliği satın alabilirsiniz. Bu durumda yıllık ödeme yaptığınız halde, aylık ödemeye kıyasla %12 kar elde etmiş olursunuz. Ödemeniz tamamlandıktan bir süre sonra hesabınız Twitter Blue abonesi olduğu için mavi tik sembolüne sahip olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın