Görüş Bildir
Haberler
Twitter'a Gece Modu Özelliği Geliyor

Twitter'a Gece Modu Özelliği Geliyor

Batuhan
24.05.2016 - 14:11 Son Güncelleme: 24.05.2016 - 18:05

Twitter iki önemli özellik için kolları sıvamış görünüyor. Bunlardan ilki Gece Modu özelliği olacak. Twitter Gece Modu özelliğinde uygulama karanlık bir temaya bürünüyor. Göz yorulmasını önemli ölçüde azaltacak temada yazılar ise bu defa beyaz renkte karşımıza çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemde kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik hamleler gerçekleştiren Twitter’dan kullanıcıları memnun edecek bir gelişme daha geliyor. Google’ın sürpriz bir şekilde Android N’in son geliştirici sürümünden çıkardığı “Gece Modu” özelliği Twitter’a geliyor.

Twitter halihazırda, Android uygulaması için “Gece Modu” özelliğini test ediyor. Henüz alfa seviyesinde olan yeni özelliğin bazı kullanıcılar tarafından test edildiği ortaya çıktı.

9to5 Google sitesinde yer alan habere göre Twitter Gece Modu özelliğinde uygulama karanlık bir temaya bürünüyor. Göz yorulmasını önemli ölçüde azaltacak temada yazılar ise bu defa beyaz renkte karşımıza çıkacak.

Gece Modu şimdilik otomatik olarak devreye giriyor

Gece Modu şimdilik otomatik olarak devreye giriyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gün içerisinde özellikle gece saatlerinde Twitter’ı etkin bir şekilde kullanıyorsanız, Gece Modu özelliği uygulama alışkanlıklarınızı önemli ölçüde kolaylaştıracaktır.

Sitede yer alan habere göre Gece Modu şimdilik otomatik olarak devreye giriyor. Ancak final sürümde Twitter’ın özellik için bir zaman ayarı getireceğini söyleyebiliriz.

Hamburger menü düzeni Twitter’da karşımıza çıkan bir diğer önemli yenilik olacak

Hamburger menü düzeni Twitter’da karşımıza çıkan bir diğer önemli yenilik olacak

Twitter, Gece Modu’na ek olarak yeni bir arayüz düzeni üzerinde çalışıyor. Yeni arayüz düzeni aslında bize pek yabancı değil. Halihazırda başta Google uygulamaları olmak üzere birçok üçüncü parti uygulamada karşımıza çıkan Hamburger menü düzeni Twitter’da karşımıza çıkan bir diğer önemli yenilik olacak.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
15
14
8
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alper altun

geç kalınmış bir güncelleme

Wordpress Okulu

Çok doğru bir karar olmuş. Diğerleri de yapmalı.