Görüş Bildir
Haberler
Turkuvaz Medya Grubu, Müge Anlı Adına Şaban Vatan'a Tazminat Davası Açtı

etiket Turkuvaz Medya Grubu, Müge Anlı Adına Şaban Vatan'a Tazminat Davası Açtı

Ulaş
27.11.2019 - 14:14

Kızı Rabia Naz Vatan'ın şüpheli ölümünün Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılmadığını ifade eden Şaban Vatan'a, Turkuvaz Medya Grubu tarafından tazminat davası açıldı. 

Baba Vatan, son olarak Yurt gazetesine yaptığı açıklamada 'Müge Anlı bana, biz baskıya maruz kaldık. ATV’nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz dedi' demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şaban Vatan'a ve Yurt gazetesine dava açıldı.

Şaban Vatan'a ve Yurt gazetesine dava açıldı.

Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Turkuvaz Medya Grubu mahkemeye başvurarak Yurt Gazetesi'ne yönelik ATV için 25 bin, Müge Anlı için 25 bin olmak üzere toplam 50 bin lira manevi tazminat talebinde bulunuldu.

Ayrıca Müge Anlı adına baba Vatan hakkında 1 liralık manevi tazminat davası açıldı.

Ayrıca Müge Anlı adına baba Vatan hakkında 1 liralık manevi tazminat davası açıldı.

Baba Vatan, Yurt gazetesine yaptığı açıklamada ne demişti?

Şaban Vatan şu ifadeleri kullanmıştı:

'Mesajlarıma dönmediler, 1 hafta beni oyaladılar. Sonra Twitter’dan Müge Anlı’nın yardımcısı, dosya intihar dosyasıydı onun için incelemedik diye açıklama yaptı. Ben bunu gittim, savcı hanıma sordum. Hayır, bize kimse ulaşmadı dedi. Zaten hafta sonu diyorsun biz Müge Anlı’yla falan hiçbir şekilde bağlantı kurmadık, zaten dosya şüpheli ölüm dedi. Neden yalan konuştunuz? Ben daha sonra Müge Anlı hanımla irtibata geçtim. İtiraf etti. Kendisi hatırlasın, itiraf etti. Biz bir baskıya maruz kaldık ATV’nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz dedi. Hani siz kimseden korkmuyordunuz?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
803
297
91
46
44
16
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sedacalskann

Ne istiyosunuz bu adamdan siz ya Türkiye'nin tüm güçlü insanları işi gücü bıraktı tek bir adamla uğraşıyo hiç acımadan hayvanoğlu hayvanlar Allah belanızı ve... Devamını Gör

bluesxmuse

"sen görümcenle kısır yerken ben evlat acısı yaşayan hakkını aramaya çalışan babanın üzerine akbaba gibi üşüşüp para koparmaya çalışıyordum"

ILGIM

Rabia Naz vakası bu ülkede adaletin can çekiştiğinin göstergesidir.Hukuki boyutunu geçiştiriyorsunuz ilahi adalette dilerim yaşattıklarınızı yaşarsınız.