Görüş Bildir
Haberler
Türk Sinemasında Yan Rollerde Gördüğümüz Birbirinden Usta Oyuncuların Son Hallerini Bulduk

etiket Türk Sinemasında Yan Rollerde Gördüğümüz Birbirinden Usta Oyuncuların Son Hallerini Bulduk

Ahmet Mekin'in yakışıklığı gözlerimi kamaştırdı resmen 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

Necati Bilgiç

Necati Bilgiç

Özellikle Şener Şen filmlerindeki performansı ile kendisini tanıyıp sevdik. Daha sonra Çiçek Taksi'de de karşımıza Niyazi olarak çıktı oyuncu. Geçtiğimiz yıllarda önemli bir kalp ameliyatı geçiren Bilgiç'in sağlık durumu bildiğimiz kadarıyla şu an gayet iyi.

Neslihan Acar

Neslihan Acar

80'lerin Hülya Avşar'la hep kıyaslanan güzel oyuncularından birisiydi. Oyuncu Levent İnanır'la evliliğinden sonra ekranlarda onu eskisi gibi göremedik. İkili daha sonra boşandı.

Şemsi İnkaya

Şemsi İnkaya

Özellikle Gırgıriye serisindeki rolleriyle onu unutmak mümkün değil. Bir de 80'lerdeki yarı kriminal yarı romantik filmlerde onu mutlu görürdük. Ona olan sevgimiz ilk günkü gibi devam ediyor.

Songül Ülkü

Songül Ülkü

Yeşilçam'ın en çekici kadınlarından bir tanesi şüphesiz Songül Ülkü. Bildiğimiz kadarıyla İstanbul'dan elini eteğini çekip Ege'de küçük bir ilçeye yerleşti. Şimdi daha organik bir hayat yaşıyor.

Eriş Akman

Eriş Akman

Aile Şerefi filminin en büyük nefret objesi olan Oktay'ı nasıl unuturuz? Eriş Akman elbette filmdeki gibi bir adam değil ama Oktay ona yapışıp kalmış bir rol. Oyuncu şu aralar kamera önünde olmasa da sanat hayatına aktif olarak devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehtap Ar

Mehtap Ar

Mehtap Ar'ın şimdiki haline bakınca sanki bir tanemiz Aysel Gürel'i görür gibiyiz. Yıllar ne de güzel bir sürpriz yapmış annesine benzeterek. Mehtap Ar şu an oldukça mütevazı bir hayat sürüyor.

Ahmet Sezerel

Ahmet Sezerel

Hababam Sınıfı'nın Çalışkan Ahmet'i Ahmet Sezerel, aslında Yeşilçam'ın hep içindeydi ama biz onu kamera önünde çok az gördük. Seyrettiğiniz hemen hemen bütün Yeşilçam filmlerinin prodüksiyon ekibinde kendisinin adı var. Çalışkan Ahmet'in son hali de işte böyle...

Lale Belkıs

Lale Belkıs

Türk Sineması'ndaki vamp kadın boşluğunu kendi başına bile dolduracak kudrette bir isim o. Uzun boyu, kemikli yüz hatları ve sarışın hali ile Yeşilçam'da her zaman farklı bir duruşu oldu. Çok uzun zamandır Datça - Aktur'da yaşıyor ve enerjisi şu an bile hepimizi cebinden çıkartır.

Ahmet Mekin

Ahmet Mekin

Ahmet Mekin'in gençliği inanılır gibi değil, o kadar yakışıklı ki! İnternette onun gençliğine dair burdakine benzer birkaç fotoğrafı daha var, mutlaka bakmanızı öneririz. Biz onun orta yaşlı hali Cemşit'e de vurulmuştuk gerçi, hiç fark etmez. Ahmet Mekin, uzun süredir Erdek - Ocaklar'da yaşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
678
268
108
77
59
47
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sefa Döner

O zamanının figüranlari bile şimdiki dizikilerden daha iyi oyuncuydu.

kelebek_

şu hayatta tek beğendiğim erkek sanatçı Ediz Hun’du sanırım artık Ahmet Mekin

Asya kaya

birkaç kişi yazmış ben de yazayım: Ahmet mekin Atatürk'ü oynamadan yaşlandı ya çok yazık oldu