Görüş Bildir
Haberler
Türk Mutfağındaki Hangi Yemek Senin Ruh Eşin?

etiket Türk Mutfağındaki Hangi Yemek Senin Ruh Eşin?

Yemeklerin ruhu olmadığını düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Peki Türk mutfağındaki hangi yemek senin ruhunla eş?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, güne nasıl bir kahvaltı ile başlarsın?

2. Hangi tür eti daha çok sevdiğini merak ediyoruz bir de!

3. Giyim tarzını nasıl tanımlarsın?

4. Türk mutfağı elbette çok güzel ama onun dışında alternatif olarak hangi dünya mutfağını tercih edersin?

5. Yemeğin yanında hangi içeceği tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşın bir sebepten dolayı başka bir ülkeye taşınmak durumunda kaldı diyelim, bu durumdan arkadaşlığınız nasıl etkilenir?

7. En sevdiğin tatlıyı öğrenelim şimdi de!

8. Geldik son soruya! Şu insan tiplerinden hangisi seni acayip sinir eder?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mantı!

Mantı!

Senin ruh eşin, hiç kuşku yok ki mantı! Seni mantı kadar doğru anlatan bir yemek daha yok. Şöyle ki, sen aynı mantı gibi lider ve zor bir yemeksin; çünkü bilinir ki, eğer menüde mantı varsa başka bir yemeğe gerek yoktur. Çünkü mantı baskın bir yemektir, aynı senin gibi. Belirli bir ağırlığın vardır, senden fazla doz hem mideye hem kalbe zarar; insanlarda öyle bir etki yaratıyorsun. Detaycısın, zorsun, kolay beğenmezsin; ancak başarının ve alfa kişiliğinin sırrı da bu! Seninle bir dakika bir ömre bedel!

İçli Köfte!

İçli Köfte!

Senin ruh eşin hiç süphesiz içli köfte! Senin bu son zamandaki hallerini içli köfte kadar doğru anlatan bir yemek daha yok. Sen oldum olası dertli ve içli bir kişilktin; fakat şu son zamanlarda her şey üst üste gelmeye başladı, zaten hiç tek tek gelmezler ki!.. Her yanın kırık dökük, gedikleri kapatacak dört kolun da yok, yetişemiyorsun... Bağırsan, kızsan, öfkelensen rahatlayacaksın ama sen ince bir insansın; sevdiklerini kendi dertlerinle darlamak da istemiyorsun. Naçizane tavsiye: Seni üzenlerin üstüne bir çizgi çek, ardına da bakma yolcu...

Lahmacun!

Lahmacun!

Senin ruh eşin, %100 eminiz ki lahmacun! Eğlencen kararındadır: nerede nasıl davranmasını iyi bilirsin. Şamata zamanı şamata, gam zamanı gamdır sende! Oldum olası melankolik bir kişiliğin oldu; derin bir yapın var çünkü. İçine içine ağlamayı iyi bilirsin. Ancak içten içe acı çekmeye de meyilli bir ruhun olduğunu söylemezsek olmaz. Ama bunlar seni yıkmayı bırak, sallayamaz bile!

Yaprak Sarma!

Yaprak Sarma!

Senin ruh eşin kuşkusuz yaprak sarma!  Her şeyden önce senin zorlamaya ve diktatörlüğe gelemediğini söylemek elzem. Bir işi halledeceksen, ancak keyfinin yettiği ve istediğin zaman halledersin. Sakın yanlış anlama sana sorumsuz falan demiyoruz. Diyoruz ki; sen kafana göresin, kendi halindesin, kendi hayatın kendinin elinde. Ayrıca keyif kaçıranları, çok konuşup darlayanları oldum olası sevemedin gitti. Hiçbir şey umurunda değildir; rahatsın, keyfine bakıyorsun. En güzeli de bu değil mi zaten?

Adana/Urfa Kebap!

Adana/Urfa Kebap!

Senin ruh eşin kebap! Seni kebap kadar net ve doğru anlatan bir şey daha yok; çünkü sen adeta bir samimiyet bombasısın; acayip derecede samimi, cana yakın bir şeysin sen ya! Sana en çok yakışan şeyse gülmek: Güldüğün zaman dudağının kenarında oluşan kıvrıma gömülmek isteyen o kadar insan var ki... Sevimliliğinde sınır asla yok. Keşke herkes senin gibi olabilse!

Karnıyarık!

Karnıyarık!

Senin ruh eşin, yemek dünyasının kralı olan karnıyarık ve senin karakterinle birebir örtüşüyor! Senin bu hayatta aradığın yegane şey, samimiyet! Yapmacıksız, gerçek ve doğal bir dünya tasarlıyorsun kafanda; bu uğurda da kendine prensipler edinmişsin. Mesela tevazu sahibisin, orijinalliği sadelikte yakalama peşindesi. Ayrıca senin tam bir düz adam/kadın olduğunu da eklemek lazım. Çünkü insanların çok basit konuları karmaşıklaştırıp içinden çıkamadığına defalarca tanık oldun. Hayatı yaşama, hayata tutunma gibi konularda üstatsın kısaca!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
756
377
136
76
56
45
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

Lahmacun+1 eqwqwq

Jenny Humphrey

Vejetaryenim diyorum Adana/Urfa Kebap diyor.

Gül Demirkol

Senin ruh eşin, %100 eminiz ki lahmacun! Eğlencen kararındadır: nerede nasıl davranmasını iyi bilirsin. Şamata zamanı şamata, gam zamanı gamdır sende! Oldum ... Devamını Gör