Görüş Bildir
Haberler
Türk Hackerlar, Çinli Aşı Üreticisi Sinovac Sitesine Doğu Türkistan Bayrağı Koydu

Türk Hackerlar, Çinli Aşı Üreticisi Sinovac Sitesine Doğu Türkistan Bayrağı Koydu

Türkiye'nin koronavirüs aşısını aldığı Çinli Sinovac'ın internet sitesi 'Root Ayyıldız' isimli Türkiye merkezli bir grup tarafından hacklendi.

Hacker grubu, Sinovac'ın sitesine Doğu Türkistan bayrağı ekledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euronews'in haberine göre kendilerini 'Türk Siber Ordusu' olarak tanımlayan grup sitede Türkiye ile Doğu Türkistan bayraklarını paylaşarak, 'Al bayraktan, Gök bayrağa selam olsun. Cuma namazını Çin Seddi'nde kılmayı nasip et yarabbi. Ruhum bedenim ve fikrim her şey Müslüman Türk milletine feda olsun. Ölümümden sonra ruhum sizlerle hep beraber. Bu cihanda bir araya gelemesek de Uygur güzeli elbet bir gün orağımız olur' notu paylaştı.

Sabah saatlerindeki saldırının ardından site normale döndü

Sabah saatlerindeki saldırının ardından site normale döndü

Sabah saatlerinde olan saldırı sonrasında site tekrar normale döndü.

Geçtiğimiz hafta Fransa basınında, Çin'in koronavirüs aşısının Türkiye'ye verilmesi için bazı Uygur vatandaşlarının Çin'e iadesini talep ettiği yönünde iddialar yer almıştı

'Keymen, Sinovac'ın Türkiye'deki temsilcisi'

'Keymen, Sinovac'ın Türkiye'deki temsilcisi'

Sinovac firması ayrıca, CoronoVac adlı aşısının, Türkiye ve Azerbaycan'a Keymen ilaç firması tarafından dağıtılacağını duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, aşıların alımı için aracı olmadığını, Keymen'in sadece distribütör olduğunu ifade etmişti.

Sinovac şirketi aşının Türkiye ve Azerbaycan'daki dağıtımıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Keymen Türkiye ve Azarbeycan’da tek yetkili distribütörümüzdür. Covid-19 aşısına yönelik tüm görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Azarbeycan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlıkları ile Sinovac doğrudan müzakere ederek yürütmektedir. Keymen Sinovac’ı, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) da Türkiye’yi temsil etmektedir' ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
40
26
24
10
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nilay Bilgin

Konu Türklerin öldürülmesi olunca kimsenin sesi çıkmıyor. Arap ölseydi Eyyy diye kınama yapardık yardımlar sel olup yağardı. Bizde daha fazla öldürsünler diy... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

milyonlarca dolar zarar verip gizli bilgileri halkla paylaştılar sandım bende. bunlardan hacker değil lamer olur anca.

Putler

Türk hackerların kafası niye çalışmıyor lan? En aptalları bizde, enteresan.