Görüş Bildir
Haberler
Tüm Banyosunu Binlerce 'Su Maymunu Orbeez' ile Dolduran Adam, Topları Temizlemek İstediğinde Başına Gelmeyen Kalmadı!

etiket Tüm Banyosunu Binlerce 'Su Maymunu Orbeez' ile Dolduran Adam, Topları Temizlemek İstediğinde Başına Gelmeyen Kalmadı!

Fatih UZUN
02.03.2020 - 15:03

İçerik Devam Ediyor

Su maymunu olarak bilinen orbeez ile banyosunu dolduran Cyril Schreiner, ortaya muhteşem bir görüntü çıkardı. Ancak nasıl temizleneceği konusunda kafası karışınca olanlar oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa'da yaşayan Cyril Schreiner, tüm banyosunu su maymunu orbeez ile doldurdu. Binlerce orbeez kullanan adam oldukça keyifli gözüküyordu.

Ancak su emebilen bir jel yapıya sahip olan orbeezler suyun içinde bekledikçe büyüdüler ve baş belası oldular.

YouTube, Twitter, Instagram ve hatta TikTok'ta paylaşımlar yapan Cyril Schreiner, orbeezleri nasıl temizleyeceğine dair kafası karıştı.

Banyosuna attığı binlerce su maymunu orbeezler sadece kendi evinin su yollarını değil sokaklardaki olukları da doldurdu.

Sonuç ise su yolları orbeezler ile dolup taştı. İşin içinden çıkılmaz bir hal aldı. Hatta Cyril yetkililerden de yardım istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Banyosunu orbeezler ile dolduran adamın deneyinin üzerinden 6 gün geçti ve hala evin çevresindeki su yollarını dolduran toplar sorun çıkarmaya devam ediyor. Cyril ise gelişmeleri Instagram hesabından gün gün paylaşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
550
159
127
44
31
17
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın