Görüş Bildir
Haberler
Kadrolu Olarak Tribünlerde Çalışan 17 Taraftar Tipi

Kadrolu Olarak Tribünlerde Çalışan 17 Taraftar Tipi

AbSurDMaN
06.02.2014 - 21:53 Son Güncelleme: 07.02.2014 - 14:10

1. Takımıyla şehir şehir gezen özgüveni yüksek sinirli davulcu

Görev adamıdır. 90 dakika boyunca ritm tutulmasına yardımcı olur ve yüzündeki gergin ifadeyi hiç bozmaz. Tribünlerin olmazsa olmazlarındandır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Maçın başından sonuna kadar hakeme ve rakibe küfür eden formalı adam

Hakeme, rakibe hatta kendi oyuncusuna, oradan takımın masörüne kadar küfür eder, uçan kaçan kurtulmaz elinden, ana bacı bırakmaz. Tüm tribün bu adamdan oluşsa tahkim sezonluk saha kapatma cezası verir.

3. Bağırmayanlara tokmak fırlatan coşkulu amigo

'Kapalı uyumaaa! Bağırın ulaaağn!!' diyerek güruhu coşturur, taraftar istediği kıvama gelmedikçe dellenir. Bağırmayan taraftar grubuna doğru attığı sert bakışlar dağları deler.

4. Pembe dizi izleyen ev hanımı gibi maç izleyen çekirdekçi tayfa

Maçtan önce ceplerindeki bozuklukları ayçekirdeğine çevirip çıtlaya çıtlaya sakince maçlarını seyrederler. Sinirli amigo hiç sevmez bunları.

5. Maçın heyecanı içinde aramızda bir şeyler olur diye maça hoşlandığı kızla gelen adam

'Heey gol attık hadi sarılalım :))' tadında öpücük kapma eğilimindedir. Kız maçla ilgilenmese telefonuna gömülür, ilgilense umutları hepten yalan olur bir türlü istediği yakınlığı kuramaz.

6. Maça getirdiği sevgilisini korumaktan bi hal olan adamın tezcanlı sevgilisi

Hangi takımı destekleyeceğini bile bilmemektedir ama maçla ilgileniyormuş gibi yapar. 'Kırmızılar mı biziz?', 'kaç kaç şimdi kim yeniyo?', 'e gol oldu niye sevinmiyoruz?' tarzı sorularla erkek arkadaşını ve çevredeki taraftarları bunaltır. Takımın attığı gollerde sevgilisi, üzerlerine gelen hayasızca akın dursun diye kendini siper eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Dışarda leydi imajı çizip maç başlayınca amigoya dönüşen kız

Deplasman kovalar, küfür dağarcığıyla herkesi şaşırtır. 08/09 sezonundan bi maç sor tribünde neler olduğunu falan anlatır. Acayiptir.

8. Maç sırasında kendini kaybeden fanatik entelektüel

Çevresince çok saygın bir beyefendi olarak bilinir ve 7 dil bilmektedir. Fakat tribüne gidince devcileyin bir taraftara dönüşür. Tüm bestelere katılır ve kan ter içinde kalır. O profesör doktordan artık eser yoktur. Karısı görse tanıyamaz.

9. Saçlarını deplasman yollarında ağartmış tribün abisi

Üzerinde geçen yılların oluşturduğu gururlu bir yorgunluk vardır. Artık maç izlemeye fırsat bulamaz çünkü tribünden tanıdıklarıyla selamlaşması bittiğinde maç 85. dakikaya gelmiştir.

10. Takımı gol atsın diye maç boyunca tribünün her tarafında değişik hareketler yapan totem adamı

Maç izlerken yer değiştirir, sahaya arkasını döner, sol eliyle kafasının üstünden sağ kulak memesini falan tutar, türlü türlü şeyler yapar. Ruhani bir şekilde takımı için kendini paralar. Maç esnasında bozan havalar bunların yağmur dansları yüzündendir.

11. Yayıncı kuruluşun tribüne yerleştirdiği düşünülen sarışın Miss Tribün güzeli

Eğer görüntü stat ekranından yansıtılıyorsa yanındaki çirkin arkadaşları tarafından 'aa bak çekiliyoruz' şeklinde gösterilir ve hafifçe tebessüm eder. Cool'dur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Tribüne söyletmeye çalıştığı marş sallanmayan cılız sesli adam

Kendince bağırarak tezahüratlara girer fakat bir türlü başlattıkları devam ettirilmez. İçi burulur ve birkaç denemeyle daha mücadelesine devam eder, ardından pes eder.

13. Torunlarıyla maça gelmiş tontiş teyze

Maçtan önce yayıncı kuruluşun spikerleri maç ne olur diye sorar illa. 'Oynasın çocuklar ne güzel :D' kafasındadır. Ellerinden öpülesidir.

14. Takım 5-0 galipken takımın eksiklerinden dert yanan memnuniyetsiz adam

Takımı sağlı sollu ataklarla rakibi bunaltmaktadır ve taraftar coşkuludur. Memnuniyetsiz abi hariç. Güzel hareketleri bile kritik eder, gençliği zamanındaki takımın nasıl oynadığını anlatmaya başlar. Efsane futbolculardan dem vurur. Takıma kralı gelse onu da beğenmez.

15. Hakemin düdüğüyle beraber saha kenarındaki Yılmaz Vural'a evrilen fahri teknik direktör

Maçı izlerken takımına sürekli direktif verir. Sola pas atmasını istediği oyuncu başkasına pas atınca sinirlenir. Elimde joystik olsa da takımı kontrol etsem diye iç geçirir.

16. Maç boyunca hareket etmeyen şeref tribünündeki devlet büyüğü

Maçlara gelme sebepleri o tribündeki nüfuslu insanlarla çevre oluşturmak, birbirlerinin işlerini görmektir. Gol sevinçleri el sıkışma şeklindedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. İnstagram'a foto eklemek için tuttuğu takımın maçına giden genç kız

Dostlar stadyumda görsün hesabı gelmiştir, maksat facebook falan zengin gözüksün. Kendisini atlıkı fotoğraflara check-in'lere verir. 'Bi de böyle çek' dediği sırada takımı gol yese de umrunda olmaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
20
5
2
2
2
2