Görüş Bildir
Haberler
Trend : Atletik Şıklık

Trend : Atletik Şıklık

Kadinlive
23.02.2015 - 20:20 Son Güncelleme: 23.02.2015 - 22:32

Trend : Atletik Şıklık

Atletik ve spor giysileri, spor ayakkabıları artık yalnızca sporla uğraşırken giyilmiyor. Hep “güzellik kurban gerektirir” diyerek moda aşkına rahatsız giysiler, yüksek topuk ayakkabıları giyiniriz. Geçen sezondan moda olan spor şıklık akımının bu sezonda devam etmesiyle rahat ve Sportif giysiler gardırobumuzun ayrılmaz parçaları olacaktır. Sporun çeşitli alanlarına ait giyim parçaları sonbahar – kış sezonunda trend olmaya devam edecek.

Atletik veya spor şıklık akımında en dikkat çeken giyim parçaları ve aksesuarlardan bahsetmek istiyorum.

Ayrıca sporla uğraşırken giyindiğimiz o rahat spor ayakkabıları çeşitli renk ve tarzlarda istenilen tarz giysiyle giymek için bizi bekliyor. Tereddüt etmeden spor ayakkabılarını kalem eteklerle, şalvarlar ile bile kombin yapabilirsiniz.

Spor giysileri içerisinde özellikle spor şalvarlarının atletik modasında özel yeri var. Bu pantolonları hem spor üslubuna uygun giyim parçaları ile hem de daha klasik parçalarla (yüksek topuk ayakkabı, bluz vb) uyarlayarak giymek mümkündür.

Bir kaç sezondur ki dikkat çeken üzeri haneli t-shirtler, sweatshirtler, jerseyler ve şalvarlar bu sezonda trendler arasındadır. Moda tutkunlarının giysilerine dikkat etsek bile giyim parçalarını klasik ve spor stili ile karıştırarak ilginç kombinler ortaya çıkıyor.

Ayrıca bel çantaları ve beyzbol şapkaları atletik şıklık aksesuarlar arasında olacaktır.

Kadınlive Kadın Ekibi sizler için bir dizi atletik ve spor giyim kombinleri fotoları sunuyor : Siz bu atletik ve spor giyimleri nasıl buldunuz?

Kaynak: http://www.kadinlive.com/trend-atleti...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın