Görüş Bildir
Haberler
Trend Alarmı! Tatile Çıkmadan Önce Bakman Gereken 2018 Yazının En Hit Mayo ve Bikini Modelleri

etiket Trend Alarmı! Tatile Çıkmadan Önce Bakman Gereken 2018 Yazının En Hit Mayo ve Bikini Modelleri

Sahil sezonu çoktan açıldı ve sen henüz deniz, kum, güneş üçlüsü ile karşılaşmadıysan, tatil alışverişine çıkmadan önce kesinlikle bakman gereken bu sezonun en trend mayo ve bikini modellerini senin için derledik.

 Şimdiden keyifli tatiller! 😉

Kaynak: https://www.oggusto.com/fotograf-gale...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Romantik Fırfırlar

Romantik Fırfırlar

50'ler dönemi fırfırlarla karşımızda! Sahilde zarif görünümü yakalamak isteyenler için kesinlikle mükemmel bir tercih olacaktır. Ayrıca göğüs bölgesi küçük olanlar da bu modeli alışveriş listelerinde ilk sıraya alabilirler. Deniz sonrası altına giyeceğiniz uçuş uçuş bir etekle de çok güzel bir görünüm yakalayacağınızı söyleyebiliriz!

Romantik Çiçek Esintileri

Romantik Çiçek Esintileri

Çiçekler, desen severler için çok güzel bir alternatif bu sezon. Çiçek desenlerine uzak hissetseniz de bizce bu yaz sahilde kesinlikle şans vermelisiniz. Sade etekler ve plaj elbiselerine de çok hoş bir hareketlilik katacağına şüphe yok! Ayrıca küçük çiçek desenleri dikkati kendilerine çekecekleri için daha ince görünmeniz için bir fırsat sağlayabilir!

Kemerlerin Nostaljik Dönüşü

Kemerlerin Nostaljik Dönüşü

İnce kemerler bu yaz yüksek bel altlarla birleşerek nostaljik bir esinti sağlıyor. Bel bölgenizi daha ince göstermek isteyenlerdenseniz kesinlikle bu modeller size retro bir hava katacak ve çok da hoş duracaktır.

Neon Renk Rüzgarı

Neon Renk Rüzgarı

80'lerin göz alıcı renkleri bu yaz plajlarda koyu renklerden sıkılanların imdadına yetişiyor. Bronz teniniz üzerinde daha da belirgin hale gelecek bu canlı renklere bizce bakmadan geçmeyin.

Çizgilerin Gücü Adına

Çizgilerin Gücü Adına

Çizgiler bu sezon her yerdelerdi ve tabii ki sahil kesimlerinde de birbirinden güzel modeller sayesinde yazın da çokça görmeye devam edeceğiz. Sezonun trendini yansıttığı için  yaza uygun cıvıl cıvıl renkler ile çok cool bir hava yakalayabileceğiniz garantisini verebiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyahın Vazgeçilmez Asaleti

Siyahın Vazgeçilmez Asaleti

Her mevsim güvenebileceğimiz yegane renk siyah! Siyahtan asla vazgeçmeyenler için bu sezon birbirinden güzel modeller yine mevcut. Klasik gibi görünse de doğru kesim ve modellerde bambaşka bir hava yakalamanız kaçınılmaz.

Tam 12'den Nokta Atışı

Tam 12'den Nokta Atışı

Daima nostaljik bir havası olan puantiyeler bu sezon da tabii ki yine bizimle birlikteler. 50'lerin nostaljik esintisini modern çizgilerle birleştirerek zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Spor Hareketine Sen de Katıl

Spor Hareketine Sen de Katıl

Spor her daim önceliğinizse ve yazın su sporlarıyla ilgilenmek istiyorsanız çok şanslısınız çünkü spor görünümler de modanın sihirli dokunuşundan nasibini aldı. Artan renk ve desen seçeneği ile yaz dönemini daha eğlenceli geçirebilirsiniz!

Mükemmel Brozlaşma Deneyimi İçin Straplezler

Mükemmel Brozlaşma Deneyimi İçin Straplezler

Yüzmek için fazla tercih edilmeyen straplez modeller, şezlongda güneşlenmek ve askı izi olmadan mükemmel bronzlaşmanın keyfini çıkarmak isteyenler için kesinlikle en doğru tercih!

Peki, bu yaz senin tercihin hangi modelden yana olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
35
26
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

İnsan model üzerinde gösterir. Ayıptır.