Görüş Bildir
Haberler
Trend Alarmı! Glam Makyaj Nedir? Glam Makyajın Özellikleri ve Faydalarını Anlattık

etiket Trend Alarmı! Glam Makyaj Nedir? Glam Makyajın Özellikleri ve Faydalarını Anlattık

Sena YİĞİT
16.04.2023 - 11:08

70'li yıllara ait bir müzik türü olan Glam Rock'ın çarpıcı tarzına ithafen oluşmuş bu akım, her ne kadar 2012 yılına damga vurmuş olsa da günümüzde tekrar yerini almaya başladı. Şık bir akşam yemeği, davet veya özel bir buluşma... Bu davetlerinizde yapacağınız makyajı seçmekte zorlanıyorsanız, size bir öneri de bizden. 

Glam Makyaj Nedir? Glam makyajı nasıl yapılır?

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 14.04.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Glam makyaj, son dönemlerin en çok tercih edilen gölgeli göz makyajları arasında!

Glam makyaj, son dönemlerin en çok tercih edilen gölgeli göz makyajları arasında!

Kusursuz bir ten görünümü, çarpıcı bakışlar ve etkileyici dudaklar glam makyajını tanımlıyor. Özel davetleriniz için makyaj önerilerine açıksanız, glam makyaj tam da size göre! Fırçalarınız hazırsa, glam makyajının detaylarını adım adım anlatıyoruz.

İlk aşama olarak mat ve kusursuz cilt görünümünü sağlamalısınız.

İlk aşama olarak mat ve kusursuz cilt görünümünü sağlamalısınız.

2016'nın en büyük makyaj trendlerinden biri olan mat ten görünümü, göz alıcı glam makyajının temelini oluşturuyor. L'Oréal Paris Infaillible 32H Fondöten, gün boyu kusursuz ve mat bir cilt makyajı elde etmenizi sağlar. Cildinize en yakın tonda seçtiğiniz fondöteninizi tampon hareketlerle cildinize uyguladıktan sonra diğer adıma geçebilirsiniz.

Glam makyajının en etkileyici yanı şüphesiz ki derin bakışlardır.

Glam makyajının en etkileyici yanı şüphesiz ki derin bakışlardır.

Göz alıcı makyajın en büyük çekiciliği derinliğidir. Maybelline New York The Nudes Far Paleti, glam makyajınızı tamamlamanız için gayet uygun fiyatlı bir palet olacaktır. Siyah rengi kirpik diplerine uygulayarak başlayabilirsiniz. Kaş bitimi hizasına kadar farınızı uygulamanızda fayda var. Daha sonrasında far paletindeki koyu gri rengini göz kapağının katlanma çizgisine uygulayın. Göz makyajınızın daha aydınlık ve belirgin görünmesi için kaş altına beyaz tonlarındaki farı uygulayabilirsiniz. Son olarak kirpik altına ise, far paletindeki siyah rengi ince bir çizgi şeklinde uygulayarak göz makyajında bütünlüğü kolayca yakalayabilirsiniz.

Kirpiklerinizi hacimli ve vurgulu göstermek için göz makyajına devam ediyoruz.

Kirpiklerinizi hacimli ve vurgulu göstermek için göz makyajına devam ediyoruz.

Glam makyajının olmazsa olmazı elbette kirpikler. Maybelline New York Lash Sensational Yelpaze Etkili Siyah Maskara, makyajın olmazsa olmazlarından. Son dönemin en çok tercih edilen ve memnun kalınan maskaralarından biri olan bu ürün; tek tek ayrılmış, dolgun ve hacimli kirpikleri vadediyor.

Çarpıcı dudaklarla noktayı koyalım.

Çarpıcı dudaklarla noktayı koyalım.

Dudaklarda göz alıcı bir etki için bu makyajda tercih edebileceğiniz renkler elbette kırmızı ve tonları olacaktır. Uzun süre kalıcı özelliğe sahip rujlar herkesin önceliği. Kırmızının en dikkat çeken tonu olan bu ruj, sizi özel davetlerinizin starı yapacak. 

Yılların eskitemediği Pastel Daylong Lipcolor Kissproof Mat Likit Ruj No:09 burada

Trendlere uygun bir glam makyajı yapmak istiyorsanız, nude tonlu ve parıltılı dudaklarla tamamlayabilirsiniz. Son dönemin favorisi, Maybelline New York Super Stay Vinyl Ink Uzun Süre Kalıcı Likit Parlak Ruj 120 Punchy ise burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın