Görüş Bildir
Haberler
Transparan Görsel Algı Testine Göre Köy İnsanı mısın Yoksa Şehir İnsanı mı?

etiket Transparan Görsel Algı Testine Göre Köy İnsanı mısın Yoksa Şehir İnsanı mı?

İlk gördüğün nesne veya hayvanlar senin hangi tip insan olduğunu söyleyecek!

Köy insanı mı yoksa şehir insanı mı? 

Hazırsan; 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. 1 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

3. 1 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

4. 2 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

4. 2 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

5. 3 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

5. 3 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 4 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

6. 4 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

7. 5 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

7. 5 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

8. Ve son olarak, 6 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?

8. Ve son olarak, 6 numaralı görsel kısımda gördüğün ilk şey ne?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen %80 şehir %20 köy insanısın!

Sen %80 şehir %20 köy insanısın!

Sen hayatının çoğunluğunu şehirde geçirmiş bir insansın. Şehir hayatının hızına, yaşantısına, kültürüne öyle bir adapte olmuşsun ki köy hayatını yaşasan oldukça zorlanırsın büyük ihtimalle. Fakat içinde de o köy hayatının doğallığını yaşama arzusu var. O eşsiz doğanın içinde kaybolup gitme isteği var. Belki de zaman zaman memleketine gidip bu temiz havayı soluyup, ruhunu dinlendirdiğin oluyor. Ama temelli köy hayatına yaşamak biraz seni zorlar açıkcası. İçindeki köy hayatının özlemi de şehir hayatının bunaltıcılığından geliyor. Kalabalık ve zamanın hızlı aktığı şehir hangimizi boğmaz ki? O yüzden sen %80 şehir %20 köy insanısın!

Sen %60 şehir %40 köy insanısın!

Sen %60 şehir %40 köy insanısın!

Senin ruhunda hem şehir insanının hem de köy insanının özellikleri var. Ne orada durmak istiyorsun ne de burada. Şehir hayatının insana sunduğu eşsiz özelliklerin farkındasın ve bu sana çok cazip geliyor açıkcası. Fakat köy hayatının da o saflığı, samimiyeti ve doğallığına da aşıksın. Aslında iki taraf da baskın ama şehir hayatı senin için her zaman ön planda. Fakat imkanın olsa pılını pırtını toplayıp uzak diyarlara gidecek gibisin. Kimsenin olmadığı, doğayla bir arada olacağın bir yer burası. Hayvanlarla bir arada olup onlarla ilgilenebileceğin bir hayat. Ahh be ne güzel olurdu dimi? Anlayacağın sen %60 şehir %40 köy insanısın!

Sen %85 köy %15 şehir insanısın!

Sen %85 köy %15 şehir insanısın!

Sen şehir hayatının bu kaosuna asla katlanamayan bir insansın. Ruhun resmen köy hayatını anımsatan özlemlerle, isteklerle dolmuş taşmış. Şehir insanının samimiyetsizliği seni bu durumdan soğutmuş. Hayatını yeşilliğe, hayvanlara, akan nehirlere adamayı istiyorsun. Hayat şartları bu duruma ne kadar elverişli olmasa da içinde yaşayan bir köy insanı var. Bunu inkar edemezsin. Şöyle bi imkan olsa da kaçsan gitsen buralardan. O yüzden %85 köy %15 şehir insanısın!

Sen %55 köy %45 şehir insanısın!

Sen %55 köy %45 şehir insanısın!

Sen aslında içten içe köy insanısın bunu kabul et! Neden mi? Senin içinde şehir hayatının içindeki o kaosta farklılaşmamış masum bir insan var. Hala doğaya, hayvanlara olan hasret var. Hep iç çekip duruyor, bir gün buralardan gitmenin hayalini kuruyorsun. Kendine ait küçük bir ev, sevdiği insan, bahçe ve hayvanlar... Etrafında hep sevdiğin gördüğün insanlar olsun istiyorsun. Kimseden korkmadan, zarar görmeden sadece doğanın güzelliğine ve kendine odaklanmış bir hayatın özlemi var içinde. İşte sen tüm bunlardan dolayı %55 köy %45 şehir insanısın!

Sen %100 şehir insanısın!

Sen %100 şehir insanısın!

Sen tam bir şehir insanısın! Şehir hayatının kaosuna öyle bir kaptırmışsın ki kendini küçük bir şehirde bile yaşayamazsın. Bu koşturmalar, telaşlar senin çok hoşuna gidiyor. Evet, zaman zaman sıkılıyorsun ama şehir hayatının sana sunduklarından da faydalanmayı çok iyi biliyorsun. İlgilenmek istediğin her alandan kendine bir pay çıkarabiliyorsun. Yani o kadar geniş bir yelpaze ki burası tüm imkanlarını sömürmekten zevk alıyorsun. O yüzden hiç köy insanı değilsin. Gezip tozmak, yeni yerler keşfetmek, iş, okul vs. her şey senin zaten hayatının bir parçası olmuş. Bunlar olmadan yapabileceğini sen de pek düşünmüyorsun. Sosyal medya hayatımızın parçası haline gelmişken köy insanı olmak hiç sana göre değil. Anlayacağın sen tam olarak %100 şehir insanısın!

Sen %100 köy insanısın!

Sen var ya resmen köy insanısın! Şehir hayatından gerçekten nefret ediyor olabilirsin. Sanki kalabalığın içerisinde kendini kaybetmiş gibi hissediyorsun. Bu histen de nefret ediyorsun. Millet oradan oraya koşuşturuyor derken günün nasıl geçtiğini bile anlamıyor. Sen bu yaşantıyı sevmiyorsun. Safsın, sevgi dolusun bu şehir hayatı seni çok yıpratıyor. Gerek insanları gerek uzaklığı derken yok yani hiç senlik değil. Sen kendini akan şelalelere, yemyeşil ormanlara, meeeleyen hayvanlara adamak istiyorsun. Tertemiz mis gibi hayat işte dimi? İşte sen bu yüzden %100 köy insanısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
121
79
58
30
23
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

her testte yaş ve cinsiyet sormak çok salakça değil mi

futaba-desu

Evet Onedio, ben sahra altı Afrika ülkelerinden Djibouti'nin mütevazı bir köyündenim. Bilinç altım hep gergedan, hep fil. Djibouti ve çevresindeki kızlar DM ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Resimli testler kişiye göre hazırlanmadıktan sonra hiç bir geçerliliği yoktur kimi insan resimleri soldan kimi sagdan kimi tam ortadan okumaya başlar. ... Devamını Gör