Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'dan Salih Dursun Açıklaması: "Sözleşmesini Uzatacağız"

Trabzonspor'dan Salih Dursun Açıklaması: "Sözleşmesini Uzatacağız"

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Salih Dursun'un sözleşmesini çok uzun süreli uzatacaklarını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'i eleştiren Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Salih Dursun'la ilgili de açıklamalarda bulundu.

AA'ya konuşan Çubukçu, Deniz Ateş Bitnel'in hakemliği bırakması gerektiğini belirterek, ''Çok net bir şey söyleyeceğim. Bu hakem arkadaşımızın düdüğünü boynuna asması gerektiğini düşünüyorum. Bunun böyle olması bizim için elzemdir. Aksini düşünemiyorum. Bu da bizim için yeterli değil ama ilk hamle budur. Bir hamlenin gerçekleşmesi lazım. Çok fazla uzatmadan bu hakemin düdüğünü boynuna asması lazım.' diye konuştu.

'Salih'in Sözleşmesini Çok Uzun Süreli Uzatacağız'

Salih Dursun'un, hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartla gurur duyduğunu ve pişman olmadığını belirten Ahmet Çubukçu, Salih'e verilecek ceza ve Salih'in sözleşmesiyle ilgili, ''Salih'in cezasıyla ilgili bakacağız. Ceza verebilecekler mi? Salih'in sözleşmesini çok uzun süreli uzatacağız' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
12
7
5
5
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
methanci

Lan adam altüstü gaza geldi kartı alıp gösterdi ne abartıldı be.

Adam adamoğlu

Helal olsun be adamsınız gs dan bonservisini de alın helal olsun trabzonspır bi gslı olarak ancak bu kadar sevinebilirdim