Görüş Bildir
Haberler
Torku Konyaspor'un Başarısının En Büyük Sırrı

Torku Konyaspor'un Başarısının En Büyük Sırrı

Spor Toto Süper Lig'de 47 puanla 3. sırada yer alan Torku Konyaspor'un bu başarısının en büyük sırrı kalesini gole kapatabilmesi. Yeşil-beyazlılar ligin ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada kalesinde sadece 3 gol gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de 47 puanla 3. sırada yer alan Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısında kalesinde 3 gol gördü.

Oynadığı 9 maçı da kaybetmeyen yeşil-beyazlı ekip, ligin 2. yarısının ilk maçında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yendi.

Daha sonra Kayserispor'u 1-0, Medicana Sivasspor'u 2-1, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor'u 2-0, Gaziantepspor'u 1-0 mağlup eden Konya ekibi, Galatasaray ile 0-0, Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Torku Konyaspor, 6 maçta kalesini gole kapatırken, ligin ikinci yarısında topladığı 21 puanla 3. sıraya yerleşti ve Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü.

Şampiyonluk yarışı veren takımlardan az gol yedi

Şampiyonluk yarışı veren takımlardan az gol yedi

Konyaspor, şampiyonluk yarışı veren takımlardan da az gol yedi.

Ligin ikinci devresinde şampiyon olmak için yarışan Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ve Beşiktaş'ın file bekçisi Tolga Zengin 6, UEFA Avrupa Ligine katılmak için mücadele veren Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan 14, Akhisar Belediyespor'un file bekçisi Milan Lukac 9, Osmanlıspor'un kalecisi Ahmet Şahin ise 10 gol yedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
8
7
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın