Görüş Bildir
Haberler
Tokat Gibi Test: Sen Neden Hâlâ Yalnızsın?

etiket Tokat Gibi Test: Sen Neden Hâlâ Yalnızsın?

Easterling
23.07.2021 - 12:15

Yalnızlığın çaresini bulmuş olabilir, yani senin yalnızlığının... Tüm soruları yanıtladıktan sonra neden hala yalnız olduğunuu açıklıyoruz. 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, hangisi senin ideal partnerini tanımlıyor?

2. Hangi tip insana asla katlanamıyorsun?

3. Senin için şu an hayattaki önceliğin bunlardan hangisi?

4. 0-10 arası bir ölçekte, yeni insanlara yaklaşmak ve onlarla iletişim kurmak senin için ne kadar zor?

5. İnsanların seni sevmesi için olmadığın biri gibi davranıyor musun sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence bir ilişkinin temel amacı sence bunlardan hangisi olmalı?

7. Yanlış bir insanı seçmekten ne kadar korkuyorsun sence?

8. Son olarak sence aşk ile ilgili bu cümlelerden hangisi daha doğru?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yalnızsın, çünkü bu senin tercihin!

Herkesin gelişmek için romantik bir ilişki içinde olması gerekmez. Yalnız olmak aslında senin pek de umurunda değil. Ve aslında, her şeyden daha fazla bu senin seçimin. Bazen akran ve aile baskısı neden yalnız olduğunu sana sorgulatıyor olabilir. Ama bunun büyük bir olaya dönüşmesine izin verme. Şimdilik yalnız kalmaya karar verdin ve böyle mutlusun. Ve istediğiniz zaman fikrini değiştirebilirsin. Yani, endişelenecek bir şey yok. Kendini sev ve hayatın tadını çıkar.

Fazla meşgul ya da fazla izole olduğun için yalnızsın.

Meşgul olmak kariyerin için iyi bir işaret olabilir. Bununla birlikte, sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak ve dışarı çıkmak için yeterli zamanın olmaması, aşkı bulma şansının zayıf olduğu anlamına da gelebilir. Öte yandan, izole bir yaşam tarzına sahip olmak da seni yalnız olmak için mükemmel bir aday yapar. Bu nedenle, belki de yaşam tarzını daha iyi hale getirmenin zamanı gelmiştir. Sosyalleşmek, yeni arkadaşlar edinmek ve yeni insanlarla tanışmak için kendine biraz zaman ver.

Yalnızsın, çünkü sen geçmişe takılmışsın!

Anıların seni engelliyor. Geçmişte yaşadığın olayların etkisinden kurtulamıyorsun bir türlü. Ve ne kadar üstesinden gelmeye çalışırsan çalış, düşüncelerin seni tekrar tekrar geçmişe çekiyor. Mevcut yaşamını geçmişinle karşılaştırmak anlaşılabilir bir durum  ama bunu çok fazla yapıyorsun. Geçmişinin ve anılarının yaşadığın anı baskılıyor. Bu yalnız olmanın ana nedeni gibi görünüyor.

Yalnızsın, çünkü henüz bir ilişkiye hazır değilsin!

srv.onedio.com

Bunu sana söyleyenlerden olmaktan nefret ediyoruz ama sen bir ilişkiye hazır değilsin. Beklentilerin gerçekçi görünmüyor. Ve romantik ilişkiler hakkında bazı zehirli fikirlerin var. Bu nedenle, belki de aşkı aramadan önce kendine biraz zaman vermek en iyisidir. Sağlıklı bir ilişkiye giden doğru yolu bulmak için duyguların hakkında bir terapistle konuşabilirsin belki.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
54
38
23
17
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Yalnızsın, çünkü bu senin tercihin! Herkesin gelişmek için romantik bir ilişki içinde olması gerekmez. Yalnız olmak aslında senin pek de umurunda değil. Ve ... Devamını Gör

kaneki_tokyo.ghoul

yalnızsın, çünkü henüz bir ilişkiye hazır değilsin ben ce şöyle olmalıydı yalnızsın, çünkü kurgusal karakterlere aşıksın.

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Yalnızsın, çünkü sen geçmişe takılmışsın!