Görüş Bildir
Haberler
Titanyum ve Çelikten Daha Sağlam Akıllı Telefon

Titanyum ve Çelikten Daha Sağlam Akıllı Telefon

Onedio Medya
24.04.2015 - 19:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha ince telefonlar, daha hafif gövde yapısı derken akıllı telefonların sağlamlığı iyiden iyiye azaldı. Eskiden futbol maçında top olarak kullansak dahi bana mısın demeyen telefonlar, şimdi yerini masadan düşünce kırılan ve hatta cebimizde bükülen cihazlara bıraktı. 

Bu durumu değiştirmek isteyen Turing Robotic Industries, sağlamlığıyla tüm telefonları geride bırakacağına kesin gözüyle bakılan akıllı telefonunu tanıttı.

Turing phone adı verilen cihaz, “liquidmorphium” isimli  alaşımdan üretiliyor. Son derece dayanıklı olan bu alaşımın çelik ve titanyumdan daha sağlam olduğu ifade ediliyor. Turingh phone dayanıklılığa önem verirken tasarım ve performansı da elden bırakmıyor. Oldukça hoş bir tasarıma sahip olan cihazdaSnapdragon 801 işlemci yer alıyor. 5,5 inçlik dev ekranında Full HD çözünürlüğe sahip olan telefonda3 GB RAM bulunuyor.  Arka tarafta 13 megapiksel çözünürlükte kamera yer alırken selfie kamerası olarak ise 8 megapiksel çözünürlükte kamera tercih edilmiş.

10 Ağustos‘ta kullanıcılarla buluşacağı duyurulan cihazın 64 GB versiyonu 740 dolar ve 128 GB sürümü ise ise 870 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Turing Phone’un hangi ülkeler için satışa çıkacağı ise henüz detaylanmış değil.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın