Görüş Bildir
Haberler
Tim Cook: Sanal Gerçeklik “Niş” değil ve “İlginç Uygulamaları Var”

Tim Cook: Sanal Gerçeklik “Niş” değil ve “İlginç Uygulamaları Var”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın ilk çeyrek sonuçlarının açıklandığı konferansta CEO Tim Cook, sanal gerçeklikle ilgili sorulara cevap verdi. “Sanal gerçeklik konusunda, bence sınırlı kitlesi olan bir iş değil. Gayet iyi ve oldukça ilginç uygulamaları var.” dedi. Bu Apple’ın sanal gerçeklik konusunda herhangi bir hamlesi olduğunu gösterecek cinsten bir bilgi değil. Ancak, bu soru daha önce Apple TV ile ilgili sorulmuştu ve Tim Cook zamanında bu soruya “ilgi çekici bir alan” diyerek cevap vermişti. “Apple Sanal Gerçeklik ile ne yapar?” sorusu, “Apple TV üretir mi?” sorusunun yerini dolduracak gibi görünüyor.

Apple’ın bu teknolojideki insanları bünyesine ne zaman katıp, Sanal Gerçeklik ile ilgili ciddi düşünmeye başlayacağı merak ediliyordu. Şirket bu alanda bazı kişileri işe aldı ve bu da Apple’ın bu alana hamle yapmaya hazırlandığına işaretti. Ancak Cook ’un bu günkü açıklamasından sonra yakın zamanda bir şey olmayacak gibi görünüyor. Yine de insanların, Apple’a, Sanal Gerçeklik ile ilgili daha çok soru soracağı kesin.

Ancak yine de, Apple’ın şoförsüz gidebilen araçlar yaptığı üzerine yorumlar vardı. Sanal Gerçeklik yolda giderken, yolcuğunuzu eğlenceli hale getirecek bir alet olabilir. Eğer iPhone’dan sıkılırsanız, otobanda Sanal Gerçeklik ile biraz aksiyon yaşamak eğlenceli olabilir.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/1/26/108...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın