Görüş Bildir
Haberler
THY, Bosna Hersek Ekiplerinden Sarajevo'ya Forma Sponsoru Oldu

THY, Bosna Hersek Ekiplerinden Sarajevo'ya Forma Sponsoru Oldu

Batuhan
24.02.2015 - 15:13
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Hava Yolları, Bosna Hersek Birinci Futbol Ligi'nde ikinci sırada yer alan Sarajevo'ya üç buçuk yıllığına forma sponsoru oldu.

Başkent Saraybosna'daki bir otelde düzenlenen imza törenine Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, THY Saraybosna Müdürü Ahmet Salih Kansu, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Ziya Taşkent, Sarajevo Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Edis Kusturitsa, kulüp müdürü Dino Selimoviç, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende Kansu, 'Türkiye'nin güçlü tarihi ilişkileri olan Balkanlar bölgesindeki bir futbol kulübüyle sponsorluk anlaşmasının imzalanmasından dolayı mutluyuz' dedi.

Şirket olarak son yıllarda spora büyük destek sağladıklarını belirten Kansu, Bosna Hersek'teki en büyük futbol kulüplerinden biri olan Sarajevo ile imzalanan anlaşmanın, ülkede farklı işbirliklerine de bir kapı açacağını umduğunu söyledi.

Sarajevo Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Edis Kusturitsa ise sponsorluk anlaşmasının, kulüp tarihindeki en büyük olaylardan biri olduğunu söyledi.

Anlaşmanın imzalanmasının spor açısından önemli olmasının yanı sıra iş açısından da büyük anlam taşıdığını belirten Kusturitsa, 'İşbirliğimiz, Bosna Hersek'in 'kara delik' olmadığını ve burada da dürüstçe çalışınca başarının elde edilebileceğini gösteriyor. Bugün imzaladığımız anlaşmadan dolayı gurur duyuyoruz, fakat bunun aynı zamanda büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayız' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0