Görüş Bildir
Haberler
TFF’den Haber: Türkiye-Cebelitarık Maçının Hangi Statta Oynanacağını Açıkladı!

TFF’den Haber: Türkiye-Cebelitarık Maçının Hangi Statta Oynanacağını Açıkladı!

GNS
19.10.2021 - 20:38

A Milli Futbol Takımı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda oynayacağı Kasım ayı maçları için stadyumlar belli oldu. TFF yapmış olduğu açıklamada 2022 Katar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri için A Milli Takım ile Cebelitarık arasında geçecek maçın stadyumunu merak edenlere duyurdu. Maç Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 8.grup maçı esnasında Letonya ile olan karşılaşmasından 2-1 galip gelen A Milli Takım, Dünya Kupası hayalleri için bir adım daha attı. Milli takım 9.grup maçı için Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek. A Milliler için son derece kritik olan karşılaşma 13 Kasım Cumartesi günü Başakşehir Fatih Yerim Stadyum’unda gerçekleşecek.

Türkiye Dünya Kupası'na Nasıl Gider? A Milli Takım Gruptan Nasıl Çıkar?

Türkiye Dünya Kupası'na Nasıl Gider? A Milli Takım Gruptan Nasıl Çıkar?

Letonya'yı deplasmanda 2-1 yenen Milliler, kasım ayında da Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacak. 2 maçtan alınacak 6 puan, ilk etapta çok kritik olacak ve elemeler 21 puanla tamamlanmış olacak.

Hollanda da kalan 2 maçın birinden galip ayrılması durumunda grubu Türkiye'nin üstünde tamamlamayı garantileyecek. Norveç ise Letonya'yı yendiği taktirde son hafta Hollanda deplasmanına 20 puanla gidecek. Kazanırlarsa A Milli Takım veda edecek. Diğer türlü Play-Off yolu açılacak. Puan eşitliğinde ise iş averaja kalacak. Milliler'in Katar yolu kendi performansından çok rakiplerinin alacağı sonuçlara göre şekillenecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın