Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz ve Tatyana'yı Tavlayabilecek misin Gör!

Testi Çöz ve Tatyana'yı Tavlayabilecek misin Gör!

Ufuk
23.08.2015 - 17:15 Son Güncelleme: 04.01.2018 - 17:00

Arkadaşın Mert'le güneye tatile gittiniz ve macera peşindesiniz! Sabah denizin ve güneşin keyfini çıkarttınız. Gece oldu, yeni insanlarla tanışıp kaynaşmak istiyorsunuz 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne yapacaksınız?

Ne yapacaksınız?

Gece Kulübüne girdiniz ve insanları süzmeye başladın. Tek başına içki alan bir kızı gözüne kestirdin!

Kızın dikkatini çekmek için dans etmeye başladın. Bir an göz göze geldiniz ve sana gülümsedi.

Kızın yanına gittin ve kendini tanıttın. Ben Tatyana, dedi ve gülümsedi 😊 Ne diyeceksin?

Bekledin ancak kız bir daha sana bakmadı, bir süre sonra bir arkadaşının yanına gitti.

Mert'le birlikte kızların yanına gittiniz, kızlarla tanıştınız birinin adı Tatyana diğerinin ise Laila'ydı. Dans etmeye başladınız. Mert, senin hoşlandığını bile bile Tatyana'yla yakınlaştı ve seninle dalga geçmeye başladı.

Kızlarla muhabbetiniz ilerledi ancak durum çok ters. Mert'le Tatyana iyice yakınlaştılar ve Laila da sana yürümeye başladı ancak kız sana çok çirkin geldi.

Tatyana, arkandan geldi ve "Laila için üzgünüm, gel dans etmeye devam edelim." dedi.

Yanlarına döndün ve dans etmeye devam ettin. Mert iyice sarhoş oldu ve Tatyana'yla öpüşmeye başladılar!

Kızların yanına tek başına gittin, tanışmak için hamle yapacaksın ama çok heyecanlısın!

Cesur davrandın ve kızlarla tanıştın. İlk gördüğün kız Tatyana, arkadaşı ise Laila'ydı. Heyacanını çok belli ettin ve kızlar seninle dalga geçmeye başladı.

Kızın yanına gittin, kız çok seksiydi heyecandan titriyordun!

Sahile gittiniz, insanlar gruplar halinde oturuyorlardı. Bazı gruplar tamamen kızlardan oluşuyordu ve dikkatinizi çektiler.

Sahile gittiniz, insanlar gruplar halinde oturuyorlardı. Bazı gruplar tamamen kızlardan oluşuyordu ve dikkatinizi çektiler.

Bekleye bekleye ağaç oldun!

Beklemeye başladın ama kız senin tarafına dönüp bakmadı bile. İşler beklediğin gibi gitmedi, sadece Tatyana değil gece boyu kimse yüzüne bakmadı. Tek başınıza otele döndünüz :(

Tatyana'yı gülmekten öldürdün :(

Kıza öyle bir göz kırptın ki, içkisini püskürtüp kahkaha atmaya başladı. Gece boyunca birkaç defa daha karşılaştınız. Seni her gördüğünde yüzüne bakıp sırttı. Ellerin bomboş kaldı :(

Senin özgüvenin tavanlarda!

Sen fazlasıyla özgüvenlisin bu iyi bir şey ama Tatyana'ya sökmedi. Çok hızlı ilerledin. Kız gülümsedi ve arkadaşımın yanına gitmeliyim diyerek yanından uzaklaştı. Başka bir hatun olsa sana karşı koyamazdı ancak Tatyana  biraz zor bir kız :(

Dayak yedin :(

Dayak yedin :(

10 dakika sonra dışarı çıktın ama Tatyana'yı göremedin. Tam o sırada dışarıda iki grup arasında bir kız kavgası çıktı. Senin hiçbir alakan olmamasına rağmen arada kaldın ve bir güzel dayak yedin :(

Sizden bir cacık olmaz :(

Çocuk gibi birbirinizle dalga geçmeye başladınız. Olay iyice büyüdü ve kızlar sizin muhabbetinizden tiksinip yanınızdan ayrıldılar. Mert'le baş başa kaldınız, iyi eğlenceler!

Mert'i hastanelik ettin

Dayanamadın ve Mert'in suratına bir yumruk attın. Çocuğu tek hamlede yere yığdın. Ama hak etmişti, sen de hak ettiğini verdin.

Laila sana öküz dedi!

Kızı o kadar kaba bir şekilde reddettin ki Laila neye uğradığını şaşırdı. Elindeki bardağı yüzüne fırlattı ve 'Defol git burdan öküz' diye bağırdı. Kafanı öne eğdin ve mekândan çıktın.

Ömrün boyunca pişmanlık duyacaksın :(

Laila'ya yüz verdin ve yakınlaştınız. Alkolün verdiği etkiyle gözün hiçbir şey görmez oldu. Geceyi birlikte geçirdiniz, sabah uyandığında yanındaki kız görünce şok oldun, kız gözüne daha da çirkin geldi. Hemen kalktın ve Laila uyanmadan dışarı çıktın. Bir daha da kızı görmedin. Peki Mert Tatyana'yla bir şey yaşadı mı? O gece otele gelmedi ve nerede olduğunu sana söylemedi. Ertesi gün sorduğunda ise bir şey olmadı dedi, ama muhtemelen sen kızma diye böyle söyledi ve o geceyi Tatyana'yla geçirdi.

Sen arkadaşlarına karşı çok olgunsun!

Mert'i tuttun kolundan ve dışarı çıkarttın. O kafayla kötü şeyler yaşayabilirdi ve bunu önledin. Tabii bunda onu kıskanmanın da payı yok değil :)

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır!

Bu kadarını da kaldıramadın, sinir ve üzüntüyle karışık bir ruh hâli içinde orayı terk ettin. Mertle de uzun süre eskisi kadar samimi olmadın.

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır!

Gurur yaptın ve çıkıp gittin mekândan. 'Bu işler bana göre değil, tek gecelik ilişki benim neyime ki' diye söylendin içten içe.

Sen özgüven patlaması yaşıyorsun!

O ne özgüven öyle :) Gerçekten de Tatyana'yı şaşırtmayı başardın! Ama bu şaşrıma hiç olumlu değildi. Kız sinirlendi ve suratına bir tokat patlattı :(

Sen denizlerin ve göllerin en hızlı erkeğisin!

Sen denizlerin ve göllerin en hızlı erkeğisin!

Koşa koşa denize atlayarak bir kaç grubun ilgisini çektin. Kızların olduğu gruba çekici bir bakış atıp daha da 'cool' göründün. Ancak bir süre sonra denizdeki diğer çocuklarla kaynaşıp uzun eşek oynamaya başlayınca her şey değişti. 2 paralık itibarın kalmadı :(

Siz en iyisi Mert'le baş başa takılın!

Bir grubun yanına gittiniz ve Mert 'Selamunaleyküm' diye lafa girdi. Türkçe bilmiyorlardı ve çatpat İngilizce konuşuyorlardı. Mert, etkileyici Tarzancasıyla üst düzey espriler yaptı. Bir süre sonra sahildeki herkesi kaçırmayı başardınız! Sonra 'boş ver kanka ya, zaten bunlardan bi şey olmazdı' diye düşündünüz ve Mert'le sabaha kadar sahilde oturdunuz.

Bu kadar iyi dans etmeyi kimden öğrendin?

Dans etmeye başladın ve kızın dikkatini çektin. Kız seni izlemeye başladı ve çok eğleniyordu. Yanına gelip alaylı bir şekilde, 'Bu kadar iyi dans etmeyi kimden öğrendin?' dedi ve gitti.

Tatyana gülümsedi biraz duraksadı ardından teklifini kabul etti. Bara oturdunuz ve bir şeyler içmeye başladınız.

Yaptığın espriler kıza çok sevimli gelmişti ve onu eğlendirmeyi başardın. Clubta sıkıldınız ve bir şey teklif etmen gerekiyor!

Sahilde takılmaya başladınız ve her şey çok güzeldi. Kız senin sohbetinden çok hoşlandı! Saat gecenin 3'ü oldu artık bir şeyler yapma zamanı geldi!

Olmayınca olmuyor :(

Teşekkürler dedi Tatyana ama gülümsemedi bile. İlgi göstermen hoşuna gitmişti ama sanki senden pek hoşlanmamıştı. Çok sıkıcı bir muhabbet geçti aranızda ve ardından Tatyana arkadaşının yanına gitti.

Olmayınca olmuyor :(

Bir süre konuştuktan sonra sohbet edecek konu bulamadınız ve çok sıkıcı bir muhabbet geçti aranızda. Adından Tatyana tuvalete gideceğim diye kalktı ve kayboldu, resmen ekildin.

Zamanlaman yanlış :(

Tatyana duygusala bağladı ve sevişmek şu an aklının ucundan bile geçmiyordu. Zamanlaman yanlış oldu ve kız kalkıp gitti.

Tebrikler, Tatyana'nın en yakın arkadaşı oldun!

Sahilde kaldınız ve sabaha kadar dertleştiniz. İkiniz de duygusala bağladınız, eski ilişkilerinizden bahsettiniz. Tatyana seni çok sevdiğini ve arkadaş olmak istediğini söyledi. Kızı elde edemedin ama en azından arkadaşı oldun :)

Bu gece senin gecen!

Tatyana teklifini kabul etti ve otele gittiniz! Artık bundan sonrasını anlatmaya gerek yok, özel hayatına bu kadar da girmeyelim :) Tek söyleyebileceğimiz şey şu, kız senin performansından oldukça memnun kaldı ve tatil bitene kadar takılmaya devam ettiniz ;)

Olmayınca olmuyor :(

Kız yüzüne baktı ve kusura bakma arkadaşımın yanına gitmeliyim dedi. Yüzünde salak bir gülümsemeyle öylece kaldın.

Çok içmek sana yaramıyor :(

Cesaret toplayayım diye içmeye başladın ancak içtikçe içtin. Kör kütük sarhoş bir halde kızın yanına geldin ve kızın üstüne kustun. Minik bir kedi gibi olan Tatyana adeta bir aslana dönüştü ve sana bağırıp çağırmaya başladı. Başını öne eğdin ve oradan ayrıldın :(

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2677
1291
738
510
504
500
427
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?