Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Ay Burcunu Öğren!

etiket Testi Çöz, Ay Burcunu Öğren!

Ay burcu; insanların daha çok karakter olarak dışarıya gösterdiği, duygusal kişiliğimizi temsil eder. O yüzden bu 15 soruyu dürüstçe cevapla, ay burcun neymiş öğren.

Haydi başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#11

#11
İçeriğin Devamı Aşağıda

#12

#12

#13

#13

#14

#14

#15

#15
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ay Burcun Koç!

Ay Burcun Koç!

Hiç kimseye hiçbir şeye katlanmam modundasın. Genelde iç güdülerin ile hareket edersin ve bir şeye çok ani kararlar verebilirsin. Bu nedenle de atılgan bir ruha sahipsin. Kendini hiçbir şekilde durduramıyorsun. Sabırsızsın, asla yerinde durmazsın. Bir şeye veya birine karşı eğer çok tutkuluysan duygularını saklamakta çok zorlanırsın. Baskı altında olmak seni çok endişelendirir. Daha çok çözümü kolay şeylerden hoşlanırsın. Karmaşık şeyler seni çok gerer. Hatta bazen işin içinden çıkamazsın. Ve aniden sinirleniverirsin. Durağanlığı hiç sevmezsin. İçini daraltır. O yüzden maceraperest bir yapın vardır. Bu nedenden dolayı hayatında sürekli bir hareket vardır. Bir olay yaratmaya bayılırsınız. Ve bu olaylar sonucunda risk almaya veya çatışmalara karşı her zaman hazırsındır. Birden parlayan bir doğan var fakat insanlara karşı kin besleyemezsin. Tabii biraz da değişken bir ruh haline sahipsin. Bir anın bir anını tutmuyor. Alıngan insanlardan çok hoşlanmazsın. Çünkü espritüel bir yapın vardır. Ve insanların daima gülmesini istersin. Bunların yanında çok da kendine güvenen yapıları vardır. Her şeyin üstesinden gelmeye hazırdırlar. Sürekli dinamik ve genç hissederler kendini. Açık sözlü bir insansın ve doğrudan söylersin. Fakat bir eleştiriye karşı tahammülün yoktur.

Ay Burcun Boğa!

Ay Burcun Boğa!

Ayları boğa burcunda olanlar genelde elindekiler ile yetinen tiplerdir. Şu hayatta sahip olduklarıyla daima mutludur. Fazlasını istemezler. Sen de öylesin. Lükse olan düşkünlüğün ile biraz kötü bir üne sahipsin. Fakat bunu fazla yansıtmadığın sürece çok sıkıntı çekmezsin. Aynı zamandan kendini diğer herkesten daha çok önemsersin. Kendine olan hoşgörüyü asla kaybetmezsin. Rahatına fazlasıyla düşkün olduğun için zevk aldığın şeylere fazla fazla vakit ayırırsın. O an hiçbir şey umurunda olmaz. Bu gerek cinsellik olsun gerek yemek gerekse sana olsun. Bunlardan hangisi olursa olsun beğendikleri ve huzuru yakaladıkları şeylerden asla vazgeçmezler. Bunların yanında duygularını ve düşüncelerini değiştirmeleri epey zordur. Çünkü biraz sabit fikirlidirler. Kendi düşünceleri daima doğrudur. Öyle ani tepki vermezler ama yavaş yavaş sinirlenip çok kızgın bir hale dönüşebilirler. Bir de inatçı bir kişilikleri vardır. Geleneklerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Karşı cinse karşı fiziksel istek fazladır. Onları doyasıya hissetmek isterler. Ama söz vermekten kaçınırlar. Sürekli değişken yapıya sahip olduklarından dolayı bir şeye bağlı kalmak istemezler. Sen de bu şekildesin.

Ay Burcun İkizler!

Ay Burcun İkizler!

Ayları ikizler burcu olanlar hayatında sürekli yenilik anlayışı içerisindedirler. Sürekli bir şeyleri kendine dert edip uğraşan tiplerdir. Aslında bir şeye fazla zaman ayırmayı sevmezler. Yani farklı farklı şeylerle uğraşmaya bayılırlar. Bunu düşüncelerinde de çok kullanırlar. Yani anlık olarak aklından bir sürü şey geçirirler ve duygu değişimine uğrarlar. Senin de öyle bir yapın var.  Genelde oturup rahat rahat takılamazsın. Çünkü her duyguyu kendince yaşayıp onu en ince ayrıntısına kadar yaşarsın. Sonra da bunu analiz edip tartışmaya bayılırsın. Bir konu hakkında bilgiye sahipsen sürekli ondan bahsetmeyi seversin. İnsanlarla iletişimin bu bağlamda çok kuvvetlidir. Bazen öyle durduk yere tartışma yaratır insanlarla sürekli polemiğe girerler. Tüm bunların yanında aşırı derecede meraklı insanlardır. Ama bu merak genelde araştırmalara dayalı bir meraktır. Gezip görmeyi, keşfetmeyi çok severler. Ve gittikleri yerlerde bilmedikleri bir şey hakkında derin araştırma yaparlar. Bunun arkasında yatan neden ise meraktır. Tabii keskin bir zekaya sahiptirler. Genel olarak her konuyla ilgili bilgiye sahiptiler. İnsanlarla olan iletişimi de çok kuvvetlidir. Çünkü ağızları çok iyi laf yapar.  Duyguları ile değil daima mantığıyla hareket ederler.

Ay Burcun Yengeç!

Ay Burcun Yengeç!

Ayları yengeç burcunda olanlar genelde çok sevecen bir yapıya sahiptirler. Herkese karşı olan samimiliği ile ünlülerdir. Genelde bu kişiler ister kadın isterse erkek olsunlar daima başkalarının sorunlarını, dertlerini kendilerinin bilirler. İnsanları yönlendirmeyi, yol göstermeyi çok severler. Bazen o kadar çok kaptırırlar ki kendilerini sevdiklerini fazlasıyla benimseyip onları koruma içgüdüsüyle fazla sıkarlar. Karşı taraf bu durumdan bunalıp kalplerini kırabilir. Bu aslında tamamen iyi niyetlerinden kaynaklanır. Anaç bir ruha sahiptirler. Ve sevdikleri için daima uğraşırlar. Genelde bu kişiler acılara fazlasıyla duyarlı kişilerdir. Başkalarının acılarına ortak olur ve daima yardım ederler. Çok sevecen olması gerçekten insanlar tarafından çok sevilmesini sağlar. Ama çoğu insan tarafından da kullanılmaya meyilliler. Ki bunu çok yaşamışlardır. Fazlasıyla hayalperest yapıları vardır. Sürekli kurdukları hayalin içinde kaybolurlar. Duyguları konusunda sürekli değişkendir ve hep uç noktalarda yaşarlar.

Ay Burcun Aslan!

Ay Burcun Aslan!

Ayı aslan burcunda olanlar genelde yaşamayı çok severler. Hayatın tadını çıkartmayı çok iyi bilirler. Onlar için mutlu ve huzurlu olmak her şeyden önemlidir. Bunun yanında özgüveni çok yüksek insanlardır. Ve kendini göstermeyi çok severler. Zaten dışarıda çok gösterişli biriyle karşılaşırsanız bilin ki ay aslan burcundadır. Bir ortamda dikkat çekmeyi, odak noktası olmaya bayılırlar. Genelde böyle olmadığında yani sevilmeyip dışlandığında bu durumu çok hazmedemez bu kişiler. Aslında çok dostane, sevecen ve yardımsever insanlardır. Ama karşılıklı olarak bir tatmin beklerler. Karşısındaki kişilerin kendilerine hayran kalmasını isterler. Dediğimiz gibi insanları bu şekilde etkilemeye bayılırlar. Genellikle öyle gösterişli jestlere de bayılırlar. Çok azimli olduklarından dolayı da ileriki zamanlarda başarılara ulaşırlar. Dışarıya karşı sıcakkanlı görünürler. Ve kendilerin olan güvenleri her zaman tamdır. İnsanları bazen küçümseyebilirler. Aşk konusunda da şıpsevdilerdir. Birden tutkulu bir şekilde aşık olup sonrasında o tutkunun büyük bir hızla bittiğine şahit olurlar.

Ay Burcun Başak!

Ay Burcun Başak!

Böyle kişiler genelde daima çevreye karşı duyarlıdır. Ve aklına, mantığına yatan bir işi yapmak isterler. Olayları önceden öngörüp ona göre yaşamayı tercih ederler. Çünkü böyle olmanın daha iyi olacağını düşünürler. Genelde dışarıya karşı çok anlayışlıdırlar. Fakat karmaşıklıktan her zaman korkarlar. Onlara göre her şeyin bir düzeni vardır. Ve onlar olması gereken yerde olmalılardır. Dışarıyı gözlemleyerek ve öğrenerek yaşamayı severler. Dünyanın düzenine kaptırmışlardır kendilerini. Ama tüm bunların yanında eleştirmeye bayılırlar. Ama bu genel anlamda yapılan bir eleştiridir. Etrafındaki insanları eleştirdiği gibi kendi duygu ve düşüncelerini de çok eleştirirler. Yapısal olarak böyle insanlardır. Dışarıya karşı her zaman alçak gönüllü ve hoşgörülü insanlardır. Aynı zamanda da güleryüzlülerdir. Bu arada aşırı güvenilir insanlardır. Çok iyi sır tutarlar. Genelde duygularını karşı tarafa çok belli etmez. Yani belli etmekten kaçınır demek daha doğru olur. Sezgileri çok güçlüdür. Ve bazen buna göre hareket ederler. Çünkü kendileri de bu durumun farkındadırlar. Pratik yapıları sayesinde her şeyi hemen düzene sokabilirler.

Ay Burcun Terazi!

Ay Burcun Terazi!

Bu insanlar daima estetik duyguları çok gelişmiş kişilerdir. Genelde sanata, müziğe ve eğlenceye karşı hep bir merakı vardır. Sürekli bu dünyada kaybolup giderler. Bu konuda hatta o kadar iyilerdir ki neyin hoşa gidilip gidilmeyeceğini çok iyi bilirler. O yüzden etrafındaki insanlar tarafından çok ilgi görürler. Aynı zamanda çok kültürlü insanlardır. Çünkü kültürel anlamda merakları aşırı yüksektir. Fakat duygusal ve sezgisel anlamda çok fazla güçlük çekerler. Çünkü bazen bu durumu çok sorgularlar. Bu kişiler dışarıdan oldukça çekici ve samimi bulunurlar. Tarzları dolayısı ile de zevk sahibi olarak görünürler. Ama içten içe aşırı duygusaldır. En ufak bir şeye bile kırılabilirler. Karşı cinse bağlanmaktan daima kaçınırlar. Fakat sürekli iltifat almayı başarırlar. Bunu da o muhteşem cazibesi ile gerçekleştirirler. Bu konuda çok akıllılar. Söyledikleri ve yaptıkları dolayısıyla çok tutarsızlar. Bazı konularda oldukça zayıftırlar. Çoğu zaman kendi fikirlerini söylemekten kaçınırlar. Başkalarının fikirlerini önemseyip ona göre karar alabilirler.

Ay Burcun Akrep!

Ay Burcun Akrep!

Bu insanlar genelde hep tedirgin ve kendilerinden emin olmayan kişilerdir. Her şey onlara cazip gelir. Duyguları aşırı yoğun olur ve bunu saklamak için fazla çaba harcarlar. Yaşadığı yoğun aşk, özlem, sahiplenme, ve koruyucu duygularıyla kendilerini zapt etmeye çalışırlar. Çoğu zaman bu durum kendilerine çok zarar verir. Çünkü bu duygu derinliğine kapılıp var olan bir şeyi kolayca yok edebilirler. Yaklaşılması, hayatına girilmesi çok zor insanlardır. Çünkü kendilerinden emin olmadıkları için  karşı tarafa da bunu hissettirirler. Ama çok farklı bir çekiciliği vardır. Çünkü gizemli bir yapıya sahiptirler. Dışarıdan soğuk görünürler. Duygularının çok yoğun olmasından dolayı da en ufak bir şeye kolayca kırılabilirler. Ama içlerinde kin ve intikam besleyen tiplerdir. Aynı zamanda da aşırı derecede kıskanç bir yapıları vardır. Yaşadığı derinsel duygularından dolayı olsa gerek çoğu kez melankolik bir havaya girerler. Durduk yere kendilerine dert çıkarırlar. Anlayacağınız onlarla yaşamak oldukça zordur.

Ay Burcun Yay!

Ay Burcun Yay!

Bu insanlar çok iyi niyetli kişilerdir. Aynı zamanda asil ruhlulardır. Genelde duygularını çok iyi kontrol ederler. Hayatında ne tür şeyler yaşarsa yaşasın hep üstesinden gelmiştir. Bu insanlar genelde hep yaşayarak hayattan ders alırlar. Zor bir yapıları vardır. Pratik değil oldukça ağırdır. İdealist, coşkulu ve yoğun duygular içerisindedirler. Bir şeye tutkuyla bağlanıp kalabilirler. Bunun yanında özgürlüğe olan düşkünlükleri de vardır. Öyle bir şeye bağımlı yaşayamazlar. Başkası tarafından kısıtlanmaya hiç gelemezler. O yüzden ilişkilerinde çok fazla sıkıntı yaşarlar. Kendilerini çok sever ve değer verirler. Kendi düşünceleri ve duyguları her şeyden önemlidir. Genelde sıradan olmaktan fazlasıyla sıkılırlar. Hep farklı şeylerin peşinden koşarlar. Aynı zamanda iyimser oluşu ile de herkese yardım etmeye çalışırlar. İnançlı kişilerdir ve inandıkları şeylerin daima peşinden giderler. Diğer insanlar tarafından ikna edilmesi zor birisidir.

Ay Burcun Oğlak!

Ay Burcun Oğlak!

Tüm dünyanın yükünü omuzlarında taşıyan kişilerdir. Sorumluluk sahibi insanlardır. Yaşadıkları hayatı fazlasıyla ciddiye alırlar. Herkesten daha olgun ve pratik yapıları vardır. Dış görünüş olarak da oldukça sert ve ciddidir. Duygularını hiçbir zaman tam olarak karşındakine yansıtmaz. Hep birazını gösterir ve geri çekilirler. İnsanlara bu şekilde yaklaştıkları için de aslında çok gizemli görünürler. Hep planlı programlı ilerler hayatı. Hiçbir zaman akışına bırakmaz. Bir kişiye karşı nasıl yaklaşması gerektiğini önceden planlar ve ona göre hareket eder. Ciddi duygular ve düşünceler barındırır. Kendileriyle barışık insanlardır. Adaletli, merhametli ve vicdanlılardır. Aynı zamanda da oldukça alçak gönüllülerdir. İşleri onlar için oldukça önemlidir. Her şey onun kontrolü altındadır. Böylesi onu daha çok mutlu eder.

Ay Burcun Kova!

Ay Burcun Kova!

Bu kişiler diğerlerinden oldukça farklı bir karaktere sahiptir. Kimseye benzemezler ve diğer insanlar bunu anlayamazlar. Oldukça hareketli ve dengesiz karakterleri vardır. Bazen ne yaptıklarını kendisi bile bilmez. Daima duygularını bastırabilen güçlü karakter yapısına sahip kişilerdir. Heyecanlarını, öfkelerini bastırabilirler. Sürekli ilham veren şeylerin peşinden koşarlar. Deneyim sahibi olmanın tadını çıkarırlar. Bağımsızlıklarını göstere göstere yaşamayı çok severler. Kimseler ona dokunmasın karışmasın isterler. Bu ilişkilerine de çok fazla yansır. Astrolojiye olan merakları onları derin düşüncelere sürükler. Yaşamın anlamına derinliğine iner. Sürekli hayatı sorgular. Genelde çok gülmezler veya ağlamazlar. Değişik bir kafa yapıları vardır. Biraz kibirlidirler. Onları sürekli polemiğin içerisinde görmek mümkündür. Çok iyi arkadaş olurlar. Ama sevgili olamazlar.

Ay Burcun Balık!

Ay Burcun Balık!

Bu ay burcuna sahip insanlar aşırı derece duygusal ve sevgi dolu burçlardır. Hayal dünyaları fazlasıyla gelişmiştir. Resmen orada yaşayıp ona göre davranırlar. Her türlü sanatsal şeylere yatkındırlar. Duygular fazlasıyla derin olan bu kişiler sevdikleri kişiye sıkı sıkıya bağlanırlar. Ama çok kırılgan ve narin bir yapıya sahiptirler. Başına gelen olaylara karşı üzüntüden ölseler de çok güçlü görünürler. Artık acılara karşı duyarsız olmuşlardır. Başkalarını çok iyi anlayabilirler. Çünkü empati yetenekleri oldukça gelişmiştir. Yardımsever insanlardır ve insanların üzüntülerine derman olurlar. Kalplerinde kötülük beslemedikleri için herkesi kendisi gibi sanırlar. Ve bu yüzden de çok kolay kandırabilirler. Duygusal zekasının yanında da zeki yanları vardır. Sezgisel güçleri çok kuvvetlidir. Aslında duyguları çok yoğundur fakat hep mantıksal hareket etmeye çalışırlar. Kendisini üzen olaylarda hemen ağlayabilirler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1502
633
508
286
261
195
171
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın