Görüş Bildir
Haberler
Teröristin Elindeki Güllerin Sırrı Çözüldü: Çiçekçiler Zorla Satmış

Teröristin Elindeki Güllerin Sırrı Çözüldü: Çiçekçiler Zorla Satmış

ismail kahraman
16.11.2022 - 14:24 Son Güncelleme: 16.11.2022 - 14:25

Taksim İstiklal Caddesi’nde düzenlenen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bombalı saldırının faili olarak gözaltına alınan Ahlam Albashır’ın elinde bulunan güllerin sırrı çözüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkat çekmemek için zorla satılan gülü almış

Dikkat çekmemek için zorla satılan gülü almış

Ahlam Albashır'in patlamanın yaşandığı bankta oturduğu sırada gül satan bir kadının yanına yaklaşarak gülleri uzattığı, Albashır'in gülleri almak istemeyince gülcünün ısrar ettiği, Albashır'in de dikkat çekmemek ve tartışmamak için gülleri satın aldığı öğrenildi.

Yakalandığı evin sahibi de gözaltına alındı

Yakalandığı evin sahibi de gözaltına alındı

Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının ardından terörist kadın Ahlam Albashır, 4 ay önce Türkiye'ye birlikte girdiği ve karı-koca rolü yaptığı Bilal Hassan'ı aradı. Ancak Bilal Hassan, Albashır'e kendisiyle ilgilenemeyeceğini başının çaresine bakması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Albashır, taksiyle önce Esenler'de kaldığı adrese gitti.

Buradaki eşyalarını alan Albashır, daha sonra saldırıdan sonra kendisini il dışına kaçırmakla görevlendirilen Ahmet Jarkas'la birlikte Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ne gitti. Jarkas, Albashır'ı burada annesinin kaldığı eve götürdü. Albashır, polisin yaptığı operasyonla Küçükçekmece'de Ahmet Jarkas'ın annesinin kaldığı evde yakalandı. Albashır'la birlikte Jarkas'ın annesinin de gözaltına alındığı ve emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mojo risin

Kadın altı can almış...ama elinde ki güllerin sırrı ney onu merak edip haber yapan gerizekalılar var malesef ülkemde... kaçarken... koşarken... neredeyse sev... Devamını Gör

yengegeldikmi

Aaa ben de teröristin imzası gibi bişey diye düşünmüştüm... Uğraştığınız şeye bak yaa

Sometimes

Ev sahibi niye ihbarda bulunmamış alayı terörist