Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Seni Sen Yapan Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Tercihlerine Göre Seni Sen Yapan Özelliğini Söylüyoruz!

15.02.2018 - 21:39

Seni sen yapan kişilik özelliğini öğrenmek ister misin? 

Cevabın evet ise, seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Hangi koku sana huzur verir?

2. Dünyada hiç olmamasını dilediğin şey ne?

3. Biten bir ilişkinin ardından ne yaparsın?

4. Söyle bakalım! Bu gif sana nasıl hissettiriyor?

5. Biraz da sen kendinden bahset: Kendinle ilgili en fazla şikayet ettiğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisini asla ama asla affetmezsin?

7. Bu özelliklerden hangisine sahip birinin senin hayatında işi yoktur?

8. Son olarak, bu güzel manzarada seni en çok etkileyen renk hangisi oldu?

8. Son olarak, bu güzel manzarada seni en çok etkileyen renk hangisi oldu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güvenilir!

Verdiğin cevaplara göre seni sen yapan özelliğin güvenilir olman! Sen tam anlamıyla aranılan bir dost, istenilen bir sevgilisin! Güvenden daha önemli ne olabilir ki hayatta? Sen çevrendeki insanlar için vazgeçilmezsin. Tabii karşındaki insanlardan beklediğin de tam anlamıyla güven olduğu için üzüldüğün zamanlar oluyor. Yine de, doğru bildiklerinden asla şaşma! Sonuçta sevgininin temelinde de güven duygusu varsa eğer sarsılmaz!

Hırslı!

Verdiğin cevaplara göre seni sen yapan özelliğin hırslı olman! Senin için başarılı olmak son derece önemli ve bütün başarılarını da hırslarına borçlusun. Ama bu sana sakın gözü hırstan dönmüş insanları anımsatmasın! Her şey dozunda güzel ve bu zamana kadar sen o dozu hiç aşmadın! Sen kendini biliyorsun ve daima kendinden emin adımlar atıyorsun. Tek önerimiz çizgini asla bozmaman!

Yardımsever!

Verdiğin cevaplara göre seni sen yapan özelliğin yardımsever olman! Eğer iyilik meleği gerçekten varsa, o sen olmalısın! Sevgin o kadar büyük ki, bunu yardımların sayesinde bütün canlılarla paylaşıyorsun. Üstelik bundan büyük keyif alıyorsun. Yani birilerine yardım etmek sana göre asla bir mecburiyet değil! Bunu tamamen sevgiyle yapıyor ve bu durumdan büyük bir mutluluk duyuyorsun! Bu da çevrene yansıyor haliyle. Ne diyelim, iyi ki varsın!

Sosyal!

Verdiğin cevaplara göre seni sen yapan özelliğin sosyal olman! Özgüvenin yerinde ve sevgi dolu bir kalbin var. Yani asla egoist biri değilsin, hatta ortamların aranılan insanısın! Sen hayattan keyif almayı biliyor ve günlerini dolu dolu geçirmekten zevk alıyorsun. Planlı ve programlısın da ama kimi zaman fazla sosyalleşip aksattığın şeyler olabiliyor tabi! Ama eminiz ki bir yolunu buluyorsundur.

Hayalperest!

Verdiğin cevaplara göre seni sen yapan özelliğin hayalperest olman! Hatta sanıyoruz ki, şu an sanatçı ruhlu biri var karşımızda. Doğayı, hayvanları ve hatta eşyaları bile seven, sevgi dolu bir insansın sen! Senin için hayat başlı başına bir ilham kaynağı ve bunu sonuna kadar değerlendirmekten keyif alıyorsun. Sana mutluluk veren şeylerin peşinden gitmekten vazgeçme. Yapman gereken tek şey kontrolü elden bırakmamak!

Hassas!

Verdiğin cevaplara göre seni sen yapan özelliğin hassas olman! Merhaba duygu yüklü insan! Sen öyle pamuk kalpli birisisin ki, sevgi duyduğun her şey için büyük bir hassaslık duyuyorsun. Çabuk etkilenen bir yapın var haliyle. Aslına bakarsan bunda yanlış bir şey yok, yalnızca her şeyi kendine dert edinmekten vazgeçmelisin! Bu kadar düşünceli birini etkileyecek çok şey var çünkü hayatta!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1079
469
223
147
52
50
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
B. Barnes

GÜVENİLİR

Pasif Kullanıcı

Güvenilir! Verdiğin cevaplara göre seni sen yapan özelliğin güvenilir olman! Sen tam anlamıyla aranılan bir dost, istenilen bir sevgilisin! Güvenden daha öne... Devamını Gör