Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Sahip Olman Gereken Mücevheri Söylüyoruz!

etiket Tercihlerine Göre Sahip Olman Gereken Mücevheri Söylüyoruz!

Nsycl
05.06.2017 - 17:20

Pırlantalar buraya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tarzından bahsederek başla o halde.

2. Çalışma masana koymalık bir bitki seç!

3. E bir de yavru hayvan seç bakalım :3

4. Düğünün hangisine daha yakın olmalı sence?

5. E hadi bir de Instagram postu seç. Hangisini koyardın instagramına sen olsan?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aralarından birini sonsuza dek yiyecek olsan hangisi olurdu?

7. Herkesten başka bir balayı yap desek hangisini seçersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tek taş çıktı!

Tek taş çıktı!

Kibar, açık yürekli ve samimi yapının yanı sıra çok da akıllı bir kızsın. Kesinlikle çok ama çok sadık, ve bütün ilişkilerini güven üzerinden kuran bir yapın var. Duygularına en az mantığın kadar güveniyorsun. Bu da zaten ne kadar romantik bir insan olduğunu kanıtlar nitelikte.

Kalp kolye çıktı!

Kalp kolye çıktı!

Tatlı ve güler güler yüzlüsün. Gelenekçi bir yapın, misafirperver ve verici bir kalbin var. Yaratıcı ve ihtiraslı yapın sebebiyle insanları her zaman şaşırtmayı başarıyorsun. Hele ki ilişkilerinde... Uzaktan hissettirdiğin uyumlu havan, insanlar seni tanıdıkça daha da güzelleşiyor.

Halhal çıktı!

Halhal çıktı!

Herkesten farklı, eşsiz ve maceracı bir tarafın var. İşte bu seni çok çekici yapan unsurlardan sadece biri. Risk almayı seven, hayatında her zaman yeniliğe açık tavrın, seni her zaman ileri gitmeye itiyor.

Şans Bileziği çıktı!

Şans Bileziği çıktı!

Çocukluğunu, ailenle yaşadıklarını, geçmişini seviyor ve onlardan asla kopamıyorsun.  Mutlu ve huzurlu olduğun her dakika senin için kazanılmış bir başarı resmen. Hayata duyduğun sevgi ve tutku, ilişkilerinde de seni her zaman hayranlık uyandıran bir konuma koyuyor.

Sonsuzluk kolyesi çıktı!

Sonsuzluk kolyesi çıktı!

Hayal kurmayı, dondurmayı, aileni ve dostlarını çok seviyorsun. Sen hayatını pozitif şeyler ve hayallerin üzerine kuruyorsun. Kendini her zaman o tarafa doğru yönlendiriyorsun. Bu kadar pozitif olman sana her zaman farklı ödüllerle geri dönüyor desek yalan olmaz.

Tektaş sarı pırlanta çıktı!

Tektaş sarı pırlanta çıktı!

Senin olayın farklı olmak. Biraz daha sofistike, biraz daha yeniliğe açık ama klasiklerden de vazgeçmeyen bir hava sendeki. Kendi dokunuşun, yaratıcılığın hep ön plandadır. Kaliteli olmak böyle bir şey herhalde.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
650
315
153
119
53
46
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
theravenwoman

Şans Bileziği çıktı!

Şekerli Kurabiye

Tek taş çıktı! Kibar, açık yürekli ve samimi yapının yanı sıra çok da akıllı bir kızsın. Kesinlikle çok ama çok sadık, ve bütün ilişkilerini güven üzerinden ... Devamını Gör