Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Markaları Seç Hangi Renk Senin Kişiliğini Yansıtıyor Söyleyelim!

Tercih Ettiğin Markaları Seç Hangi Renk Senin Kişiliğini Yansıtıyor Söyleyelim!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Hangi telefon markasını tercih ediyorsun?

4. Kıyafet alışverişini nereden yaparsın?

5. Mac işletim sistemli bir bilgisayar mı yoksa Windows işletim sistemli bir bilgisayar mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kişisel bakım ürünlerin için hangi mağazayı kullanıyorsun?

7. Son olarak bu fast food restoranlarından hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beyaz!

Beyaz!

Senin kişiliğinin rengi beyaz! Senin ruhun tertemiz, iyilik dolu. Hiçbir kötülük bulaşmamış ruhuna henüz. Hala doğduğun günkü gibi saf ve temiz bir ruhun var senin. Böyle bir dünyada bu denli kirlenmemiş bir ruha sahip olmak imkansız derecede zor. Bunu başarabildiğin için seni tebrik ediyoruz. Fakat sen biraz fazla safsın, çok çabuk kanıyorsun herkese. Dikkat etsen iyi olur biraz.

Mor!

Mor!

Senin kişiliğinin rengi mor! Mor gücün, asaletin ve zenginliğin rengidir. Senin kişiliğine de bu yakışırdı zaten! Çünkü sen asilliğinle insanların saygısını kazanmış, gücünü herkese kanıtlamış ve sofistike zevklere sahip bir insansın. Dahası, mor bilgeliğin rengidir. Herkesin saygı duyduğu bilge bir kişiliğe de sahipsin sen. Büyüleyici ve etkileyici bir tarafın olduğu ise bir gerçek. Ama bu özelliklerin seni biraz kibirli yapmış. Bizden söylemesi.

Kırmızı!

Kırmızı!

Senin kişiliğinin rengi kırmızı! Senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Ruhun resmen aşk, güç, hırs ve öfke dolu. Bu da seni aslında son derece tehlikeli bir insan yapıyor. Çünkü sen ne yaşıyorsan dibine kadar, tutkuyla yaşıyorsun. Ayrıca yaptığın her şeyi çok ciddiye alıyor, ona göre davranıyorsun. Birisi ise seni ciddiye almazsa ya da sana engel olmaya, zarar vermeye kalkarsa tam bir ateş topuna dönüşüyor, yakıp geçiyorsun ortalığı. Sadece bu da değil, senin hırsın da yıkıcı! Kafana bir şeyi koydun mu gözünü hırs bürüyor, kimseyi tanımadan harcıyorsun!

Sarı!

Sarı!

Senin kişiliğinin rengi sarı! Senin ruhun renkler arasında en pozitifi ve mutlusu sarıyla dolu. Çünkü sen zaten böyle bir insansın; daima neşeli, gülümser ve pozitifsin. Sendeki bu güzel enerjiyi de etrafına dağıtmayı o kadar güzel beceriyorsun ki, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun resmen. Senin ruhunda, hayatında kötümserliğe, karanlıklara yer yok asla. Fakat bunun yanı sıra sen çok çabuk sıkılan bir insansın. Sürekli karar değiştirir ya da plan bozarsın sen.

Yeşil!

Yeşil!

Senin kişiliğinin rengi yeşil! Senin ruhun doğanın bir yansıması gibi adeta. Dinginliği, huzuru ve ferahlığı doğadan gelmiş. Bu da seni son derece sakin bir insan yapıyor. Dahası sen çok mantıklı bir insansın. Bu yüzden de çevrende hep fikirlerine danışılan kişi oluyorsun. Herkes senin gibi dingin ve mantıklı olmak için sık sık sana geliyor. Dışarıdan soğuk göründüğünü de söylememiz lazım. Bir de sen aşırı gerçekçisin, biraz abartı derecesinde yani. Bunu birazcık frenlemelisin bizce.

Mavi!

Mavi!

Senin kişiliğinin rengi mavi! Senin ruhun gökyüzü kadar uçsuz bucaksız, okyanuslar kadar da derin. Bu da seni çok duygusal bir insan yapıyor. Sevgiyi de, acıyı da en iyi sen biliyorsun yani. Ah senin o hassaslığın yok mu, hemen indiriyorsun omuzlarını, hemen melankoliye bağlıyorsun. Diğer yandan sen çok sadık bir insansın. Sevdiğin insanlara asla ihanet etmezsin. Ağzından asla yalan bir söz çıkmaz senin. Bu yüzden seni tanıyan herkes gözü kapalı güvenir sana. Ne kadar zeki olduğunu söylemezsek olmaz, sanki sana zeka verilirken biraz daha bonkör davranılmış gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
145
72
44
21
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

teste girerken cinsiyet seçme de ela'yı görünce erkek olmayı seçtim

Kerem Kerim

hahaslkgdlhgsahdkjsahdgjh

Eslem

Mor! Mor! Senin kişiliğinin rengi mor! Mor gücün, asaletin ve zenginliğin rengidir. Senin kişiliğine de bu yakışırdı zaten! Çünkü sen asilliğinle insanları... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senin kişiliğinin rengi mor! Mor gücün, asaletin ve zenginliğin rengidir. Senin kişiliğine de bu yakışırdı zaten! Çünkü sen asilliğinle insanların saygısını ... Devamını Gör