Görüş Bildir
Haberler
TV
Televizyon Ekranlarına Bomba Gibi Dönüş: "Antepli" Yakında STAR TV'de!

Televizyon Ekranlarına Bomba Gibi Dönüş: "Antepli" Yakında STAR TV'de!

GNS
18.04.2022 - 22:55

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi ekranların reyting rekortmeni dizilerinin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures, yeni sezon için STAR TV ile anlaştı. Sözleşme sonucu yalnızca STAR TV ekranlarına içerik hazırlayacak olan OGM Pictures'ın ilk dizisi belli oldu. Star TV'nin yeni sezon dizilerinden ilki 'Antepli' olacak. İşte Antepli dizisine dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların reyting rekortmeni fenomen dizilerinin altında imzası bulunan yapım şirketi OGM Pictures, yeni sezon için STAR TV ile el sıkıştı. Kanal ve yapım arasında imzalanan sözleşmeye göre OGM Pictures bu sezon yalnızca STAR TV için içerik üretecek. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre yayınlanacak ilk dizi ise 'Antepli' olacak. İşte detaylar...

OGM Pictures Yeni Sezona Bomba Gibi Geliyor!

OGM Pictures Yeni Sezona Bomba Gibi Geliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Atiye ve Kağıttan Hayatlar gibi pek çok yapımın altında imzası bulunan OGM Pictures yeni sezon için STAR TV ile el sıkıştı. Yeni sezonda yalnız Star'a içerik üretecek olan OGM Pictures'ın ilk işi ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu Ekranlara mı Dönüyor?

Afra Saraçoğlu Ekranlara mı Dönüyor?

Medya kulislerinde yer alan iddialara göre OGM Pictures'ın ilk yapımı Antepli'de başrolü Afra Saraçoğlu oynayacak. Son olarak Çağan Irmak imzalı dijital platform dizisi Yeşilçam'da Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu'nun, Antepli'de başrol olacağı iddialarının netleştiği söylendi.

Giden Teklifleri Kabul Etmemişti

Giden Teklifleri Kabul Etmemişti

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'na yeni sezonda başlayan 'Kusursuz Kiracı”, “Hakime Hanım”, “Gizli Kalsın”, “İntibah”, “Seversin”, “Harikalar Diyarı”, “Çirkin”, “Gün Işığım”, “Kara Tahta”, “Balkan Ninnisigibi pek çok yapımdan teklif gitmiş ama oyuncu kabul etmemişti.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın