Görüş Bildir
Haberler
Telefonunuzda Bayılarak Oynayacağınız Apple Arcade Oyunları

Telefonunuzda Bayılarak Oynayacağınız Apple Arcade Oyunları

25.10.2022 - 18:33

Telefonunuzda bayılarak oynayacağınız Apple Arcade oyunlarını sizin için derledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sayonara Wild Hearts

Sayonara Wild Hearts

İsveç çıkışlı bu yüksek tempolu oyun, güçlü görselleri ve güzel müzikleri ile dikkat çekiyor. Hızla biten ve dilediğinizde tekrar tekrar oynayabileceğiniz 'Sayonara Wild Hearts', alanında birçok ödülün de sahibi.

Assemble with Care

Assemble with Care

Apple Arcade'e çıkan en eğlenceli puzzle oyunlarından biri olan 'Assemble with Care'de bir bavulu açmak ve ses kayıt cihazı onarmak gibi oldukça basit görevler üstleniyorsunuz.

Castlevania: Grimoire of Souls

Castlevania: Grimoire of Souls

Meşhur Castlevania serisinin 2D oyunlarından biri olan 'Grimoire of Souls', Apple Arcade üzerinden ücretsiz olarak oynanabiliyor. Gotik-fantastik türdeki bu oyun, Castlevania evreninden tanıyıp sevdiğimiz şeyleri Apple Arcade'in kolay arayüzüyle birleştiriyor. Dönüp dönüp dinlemek isteyeceğiniz sağlam bir soundtrack albümü de cabası.

Hitchhiker

Hitchhiker

Hitchhiker, özellikle tek oyuncuyla oynanabilen Apple Arcade oyunlarının ne kadar eğlenceli olabileceğini gösteren oldukça özgün ve dikkat çekici bir oyun. Basit bir fikirden yola çıkılan oyunda bir yandan otostop çekerek gitmeniz gereken yere ulaşmaya çalışırken diğer yandan da kendi geçmişinize dair doneler toplamaya uğraşıyorsunuz.

Reigns: Beyond

Reigns: Beyond

Reigns: Beyond, kendi galaksiler arası rock grubunuzu kurup yönettiğiniz bir oyun. Farklı gezegenleri gezerek, oralarda yaşayan uzaylıları grubunuza alarak ve konserler vererek kariyerinizi yönetiyor, diğer yandan uzay geminizdeki kaynakları tüketmemeye ve uzayda kaybolmamaya uğraşıyorsunuz. Eğlenceli ve özgün bir fikirden yola çıkan oyun, basit arayüzüyle de dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NUTS

NUTS

Sincapları gözlemlemek üzere kameralar kurduğunuz bu oyunda bir yandan da esrarengiz bir hikayeyi çözmeye uğraşıyorsunuz. NUTS, oldukça basit bir fikirden yola çıkıyor gibi gözükse de sanat tasarımıyla ve kendine özgü görsel stiliyle akılda kalan keyifli ve eğlenceli bir oyun.

Overland

Overland

Kıyamet sonrası atmosferiyle satranç benzeri, bol bol düşünmeyi gerektiren oynanırlığı birleştiren 'Overland', listedeki diğer oyunlar gibi tümüyle kendine has ve insanın bakmaya doyamadığı görsel stiliyle dikkat çekiyor. Oyunun aynı zamanda diğer Apple Arcade oyunlarına kıyasla oldukça zor olduğunu da vurgulamadan geçmeyelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın