Görüş Bildir
Haberler
Telefonu Tırnağınızın Ucuyla Kontrol Edin

Telefonu Tırnağınızın Ucuyla Kontrol Edin

Murat Karasoy
20.04.2015 - 14:10 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 14:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

NailO şimdi akıllı telefonları ve tabletinizi diğer kontrollerden sıyırıp, tırnağınıza taktığınız akıllı bandı ile tek parmak ile bile kolayca kontrol sağlıyor. NailO’yu tırnağınıza takın ve şimdi her şey diğer parmağınızın ucunda.

Akıllı telefonların ne kadar gelişmiş olduğunu bugüne kadar öğrendik. Gün geçmiyor ki yeni eklenen bir özellik çıkmasın. Fakat akıllı telefonlar böylesine işlevsel hale geldikçe hem boyutlarıyla hem de biraz daha karmaşık hale gelen uygulamalarıyla kullanıcı için kontrolü biraz daha dağınık bir şekilde sunuyor. Akılı telefonları kontrol etmek için akıllı saatlere sahip olsak da, NailO şimdi bunu daha küçük ve etkili bir hale getiriyor.

Herhangi bir yapışkanmış gibi tırnağınıza yapıştıracağınız NailO size hiçbir şekilde diğer cihazlar gibi fazla ağırlık yapmıyor. NailO’yu ister yemek yaparken ister araba kullanırken, telefona ulaşamayacağınız durumlarda kontrol ünitesi olarak kullanabilirsiniz. Böylece yemek tarifinin altta kalan kısmına geçmek isterken tekrar ellerimizi temizleyip bunu değiştirmeye gerek kalmayacak, kolayca dokunun ve sayfayı kaydırın.

NailO sadece işlevsel değil aynı zamanda çevreci de, kişinin dokunuşu olmadan kendini aktive etmeyen cihaz böylece enerji tasarrufu sağlıyor. Böyle bir teknoloji telefonlar üzerinde çok daha ileri seviyede kontrol kurmamız mümkün fakat henüz proje olarak geliştirilen NailO kontrol cihazı için henüz önümüzde daha yol var. Böylesine sade tasarımlı tırnak üstü kontrol cihazlarının alıştıklarımızın yerini alması için sabırsızlıkla geleceği zamanı bekliyoruz.

YasamMekan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0