Görüş Bildir
Haberler
Tekrar Eden Rakamlar ile Karşılaştığınızda Evrenin Size Mesaj Gönderdiğini Biliyor muydunuz?

Tekrar Eden Rakamlar ile Karşılaştığınızda Evrenin Size Mesaj Gönderdiğini Biliyor muydunuz?

Beyza
21.11.2022 - 07:57

Çeşitli yerlerde aynı sayılarla sık sık karşılaştığınız hiç oldu mu? Örneğin saate bakıp 13.13 gördüğünüz ya da izlediğiniz bir filmin 111 dakika olduğunu fark ettiğiniz... Tekrar eden sayılar ile sık sık karşılaşmanızın tesadüf olduğunu düşünebilirsiniz ancak bu durum size gönderilen bir mesajın işaretçisi olabilir. Nasıl diyorsanız hemen aşağı kaydırın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Melek sayıları nedir? Ne anlama gelir?

Melek sayıları nedir? Ne anlama gelir?

Melek sayıları genel olarak aynı sayıların üç ya da dört tekrar şeklinde sıralanmasıdır. Örnek vermek gerekirse bir etikette denk geldiğiniz 4.44 ya da saatte denk geldiğiniz 15.15 gibi tekrarlamalar melek sayılarına örnek olarak gösterilebilirler. Melek numaraları, meleklerin ve verenin size bir mesaj iletmek istemesi olarak isimlendirilebilir. Numerolojiye ilginiz varsa her sayının bir anlamı olduğunu biliyorsunuzdur. 

Melek sayısı olarak bilinen ve tekrar eden bu sayılar da bu enerjilerden yola çıkarak anlamlandırılır. Melek sayıları kişilerin hayatlarına nasıl yön vereceklerine yardımcı olur ve özel mesajlar iletir. 

Şimdi hadi gelin sayıların anlamlarına bakalım!

111 veya 1111

111 veya 1111

1 rakamının enerjisi güçlü ve yüksektir. 1 rakamı ile sık sık karşılaşmak manifest yapmak, dilek dilemek ve hayal kurmak için doğru zaman içinde olunduğu mesajını iletir. 1 rakamı ile sıkça karşılaşıyor olmak evrenin yeşil ışık yaktığını anlamanın bir yoludur ve yaptığınız her ne varsa o konuda destek göreceğinizin işaretçisidir.

222 veya 2222

222 veya 2222

2 rakamı ile sıklıkla karşılaştığınız zaman evrenin size doğru yerde ve zamanda olduğunuz mesajını ilettiğinizi anlayabilirsiniz. Bu sayılar ile karşılaşmak dengede ve olmanız gereken konumda olduğunuzu gösterir.

333 veya 3333

333 veya 3333

Tekrar tekrar 3 rakamı ile karşılaşmak evrenin size harekete geç deme şeklidir. Evren dileklerinizi duyduğunu ve sizi desteklediğini ancak sizin de çaba göstermeniz gerektiğini 3 rakamı ile işaret eder. 3 rakamını sıkça görüyor iseniz hayatınızda değiştirmek istediğiniz durumlara ve hedeflerinize yönelebilirsiniz.

444 veya 4444

444 veya 4444

4 rakamının ifade ettiği durumlar arasında sabitlik ve köklenmek yer alır. 4 rakamı ile sıkça karşılaşmak meleklerin sizin yanınızda olduğunu ve sizi desteklediğini gösteren bir işarettir. Bu rakam ile kendinizi çok iyi ya da çok kötü hissettiğiniz zamanlarda karşılaşmanız tesadüf değildir. İki durumda da karşılaştığınız bu rakam sizin desteklendiğinizi gösterir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

555 veya 5555

555 veya 5555

Sürekli olarak 5 rakamı ile karşılaşıyorsanız hayatınızda büyük bir değişimin içerisinde olabilirsiniz. Bu değişim iyi olabileceği gibi kötü de olabilir. Durum ne olursa olsun 5 rakamı ile sık sık karşılaşmak değişimin gerekli olduğunu ve yapıcı özelliklerinin bulunduğunu ifade eder.

666 veya 6666

666 veya 6666

6 rakamı ile tekrar tekrar karşılaşmak sorumluluk almanız gerektiğini size hatırlatan bir işarettir. Bu sayı ile karşılaştığınızda evren size hayatınızda nelerin yolunda gidip gitmediğini, neleri değiştirmeniz gerektiğini ve bu yolda neler yapmanız gerektiğini hatırlatmayı hedefler.

777 veya 7777

777 veya 7777

7 rakamı ile sık sık karşılaşmak size iki mesaj iletir. Bu rakam para konularında şanslı olduğunuzu ifade eder. 7 rakamı ile sıkça karşılaşıyorsanız geleceğiniz için endişelenmenize gerek olmadığını ve güzel şeylerin yolda olduğunu anlayabilirsiniz.

888 veya 8888

888 veya 8888

Sürekli olarak 8 rakamına denk gelmek bolluk ve bereketi temsil eder. Eğer bu rakama sık sık denk geliyorsanız hayatınızda bolluk yaşanacağının mesajını alıyor olabilirsiniz. Bu bolluk illaki para olmak zorunda değildir ve sevgi ya da huzur bolluğu da olabilir.

999 veya 9999

999 veya 9999

9 sayısı ile sıklıkla karşılaşmak bir döngünün sona ereceğine işaret eder. Bu döngü bir iş ya da ruhsal bir durum da olabilir. Tekrar eden 9 rakamı ile sık sık karşılaşıyorsanız hayatınızda devam eden bu döngü sona erecek ve artık çabalarınızın karşılığını alacaksınız demektir.

Bu içerikleri de okumak isteyebilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Evrene benimde bir mesajım var iletir misiniz ?

kangurubu

tabii. Sanırım mesajınız -de -da eklerinin nasıl doğru yazılacağı ile ilgili, öyle mi?