Görüş Bildir
Haberler
Tatile Giderken Kontrollü Borçlanma Yapabileceğiniz 10 Kredi İşlemi

Tatile Giderken Kontrollü Borçlanma Yapabileceğiniz 10 Kredi İşlemi

Begüm
17.08.2023 - 10:00 Son Güncelleme: 18.08.2023 - 18:03

Tatile gitmek isteyenler toplanın, kontrollü bir şekilde borçlanırken tatilden de geri kalmamanız için değerlendirebileceğiniz kredi işlemlerini açıklıyoruz! Haydi önce krediyi seçelim sonra tatil yerini!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nakit Avans

Kredi kartınıza bağlı olan nakit avans ile kredi kartınızdaki parayı nakite çevirebilirsiniz. Nakit avans çektikten sonra ödeme planı da oluşturabildiğiniz için kartınıza bağlı oranda nakit paraya hızlı ve basit şekilde kavuşabilmek oldukça kolay.

2. Kredi kartı

Bonus puanlar, taksit avantajları ile tatilinizi kredi kartınızla da yapabilirsiniz. Ödeme planı yapabilme imkanı olması da kredi kartlarını tatillerin vazgeçilmezlerinden yapıyor.

3. İhtiyaç kredisi

İstediğiniz tutarda istediğiniz ödeme planı ve taksit sayısıyla tatilinizi ihtiyaç kredisi ile karşılayabilirsiniz. Bankaya gitmeden ihtiyaç kredisi almak da işi ayrı kolaylaştırıyor tabii!

4. Taksit

Kredi kartının en sevdiğimiz işlemi taksitler! Öyle ki bazen hazır taksite ekstra taksit de geliyor ve keyfimiz daha da yerine geliyor. 3-6 hatta 9 taksit yaptırarak tatilinizi parça parça ödeyebilirsiniz.

5. Ekstra harcama taksitlendirme

Bazı işlemlere taksit yapılamıyor ya da yapılsa bile yetmiyor. İşte böyle durumlar için ekstra harcama taksitlendirme işlemleri ile harcamalarınızı da takside böldürerek parça parça ödemek mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ekstre atlatma

6. Ekstre atlatma

Kredi kartına çok yüklendiniz ve o ay bunun hepsini ödeyemiyorsunuz... İşte böyle durumlar için ekstre atlatma her şeyi yoluna koyuyor.

7. Alışveriş kredisi

Alışveriş yapacağınız sektöre göre de kredi çekmek mümkün. Tatiliniz için birkaç kıyafete veya teknolojik alete ihtiyacınız varsa onlar özelinde krediler de çekebilirsiniz!

8. Borç transferi kredisi

Kredi veya kredi kartı borcunuz varsa tatile gitmeden onu kapatmak için borç transferi kredisi çekip sonrasında da ödenen kartınızdan harcama yapabilir ve borcunuzu da kapatabilirsiniz.

9. Avans hesap açma

9. Avans hesap açma

Tatile gitmeden önce avans hesap açıp oradan avans çekebilir sonrasında da ödeme uygunluğunuza göre plan oluşturup ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz.

10. Tatil kredisi

İşlemleri ihtiyaç kredisi ile aynı olan tatil kredisine başvurarak daha avantajlı sayıdaki taksitler ile kredinizi ödeyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın