Görüş Bildir
Haberler
Tatil, Düğün, Alışveriş Derken Yaz Mevsiminde Hiç Beklenmedik Masraflar Çıkaran 10 Durum

Tatil, Düğün, Alışveriş Derken Yaz Mevsiminde Hiç Beklenmedik Masraflar Çıkaran 10 Durum

Begüm
22.06.2023 - 18:03

Siz bir şeyler planlarken bir anda ortaya çıkan masraflar vardır... Bir anda olur... İşte yaz döneminde karşınıza çıkabilecek ve biraz da keyfinizi kaçırabilecek o durumlara birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En yakın arkadaşının evlenmeye karar vermesi

En yakın arkadaşın evlenmeye karar verir. Ee bu durumda da sen ona altın almak zorunda kalırsın. Bir yandan çok mutlu edici bir haberdir bir yandan da ekonomik durumunu kontrol etmeni gerektirir...

2. En sıcak günde klimanın bozulması

Sıcaklıkların 35 derecelerde olduğu günlerden birinde kliman bir anda bakım gerektirebilir veya çat diye bozulabilir... O sıcakta bundan daha keyif kaçırıcı bir durum yoktur...

3. Tatile giderken arabanın bozulması

Her şeyi hazırlamışsındır, ya tam yola çıkacaksındır ya da yoldasındır... Bir anda araba durur... Evet arabalar bazen böyle en heyecanlı yerde bozulur.

4. Yaz okuluna kalınması

Tam finaller sütler bitti derken bir anda yaz okuluna kalırsın ya işte o an her şey değişir... Yazın tadı bir farklılaşır... Planlar iptal olur ve okuduğun şehirde kalmak ve yaz okuluna ödeme yapmak için içine ekstra masraf yapman gerekir.

5. Bir anda katılman gereken kursların ortaya çıkması

Bu iş veya okulla alakalı olabilir. Yabancı dil veya yazılım gibi farklı bir kursa katılman gerekir... İşte o anda yaz planlamasında birkaç değişiklik olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Almayı planladığın biletin fiyatının bir anda artması

Genellikle yıllık izinler yazın kullanıldığı için tatil planları da bu dönem yapılır. Doğal olarak tatil planları da uçak biletlerini etkiler. Bir gün önce bakılan bilet fiyatı bir gün sonra çok daha yüksek olabilir. Planlanan bilet fiyatının yükselmesi de masraflardan biridir!

7. Doğum günü partileri

Bir anda planlanan ve şölen havasına dönen doğum günü partilerine giderken hediye almak tabii ki şart. Görece daha minik hediye masrafları da yaz boyu bir anda karşınıza çıkabilir.

8. Tatile giderken tekerleğin patlaması

Bir anda geçtiğiniz yolda tekerleğinize bir şey değer ve her şey değişir... Tekerlek patlamaları bir anda başımıza gelen durumlardan biridir. Yazında ısınan hava ve değiştirilmeyen lastiklerle bu durum artabilir...

9. Bir anda yaza fit girme düşüncesi

Ve hemen gidip bir spor salonuna yazılmak! Kabul edelim spor salonuna yazılma fikri bir anda ortaya çıkıyor ve masraf kollarından birini oluşturuyor.

10. Geçen sezon aldığın kıyafetlerin olmaması

Biraz kilo almış veya biraz kilo vermiş olmak bile o kıyafetlerin olmamasına sebep olur bu yüzden de bir anda yazın alışveriş ihtiyacı doğar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın